[PL] Warsztat Kacpra
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Kacpra
Nooo bardzo ładnie ta purpura w tym dymie mi sie podoba ogólnie mi sie podoba tylko coś jak dla mnie mroczności to tam brak
-
to jest dość magiczny model - nie ważne kto go maluje zawsze wygada żle ...
gratuluje uporu i zaparcia w malowaniu tego wypierdka ...
podoba mi się jak pomalowałeś ten wir duchów (czy co to tam jest .. )
i fioletowe buty
nie podoba mi się : cała reszta (ale to nie twoja wina to ten model jest "inny" - ta szmatka z przodu na force od tyły wygląda jak drewniana deska - ale jak pisałem nie twoja wina .... )
ogólne gratulacje za zmierzenie się z tym
gratuluje uporu i zaparcia w malowaniu tego wypierdka ...
podoba mi się jak pomalowałeś ten wir duchów (czy co to tam jest .. )
i fioletowe buty
nie podoba mi się : cała reszta (ale to nie twoja wina to ten model jest "inny" - ta szmatka z przodu na force od tyły wygląda jak drewniana deska - ale jak pisałem nie twoja wina .... )
ogólne gratulacje za zmierzenie się z tym
powiem, że to chyba mój ulubiony spośród twoich modeli. poważnie.
sama figurka jest dość nieszczęśliwa, ale tobie udało się z tym uporać - udana skóra, fajny tatuaż, śliczny wir. tylko włosy takie jakieś....
sama figurka jest dość nieszczęśliwa, ale tobie udało się z tym uporać - udana skóra, fajny tatuaż, śliczny wir. tylko włosy takie jakieś....
Fajowy tatuaż! Ogólnie figurka wygląda bardzo fajnie ale polecałbym pogłębienie cieni na skórze
zgadzam się więcej przydało by się więcej cieni na skórze
Fajna czarodziejka! Skóra wydaje się być trochę płaska, ale z kolei ten magiczny dymek wyszedł bardzo ciekawie =] Udana praca, ładny tatuaż na deser.
Fajny tatuaż .Bardzo podoba mi się fiolet oraz ten strumień duszków Skóra wydaje się dość płaska .Klimatyczna podstawka
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
U babeczki - swietna podstawka. Podobaja mi sie te czaszki
Smok - super kolorystyka!moze bym mu luski innym odcieniem machnal ale to ja
Smok - super kolorystyka!moze bym mu luski innym odcieniem machnal ale to ja
-
Ciagle czekam na podstawkę (MAS bodajze) pod czarodziejkę jaki pod model ktory zaraz pokaze... Klientowi sie chyba niestety nie spieszy :/ Wtedy pstrykne nowe fotki bo te robione były w 5 minut.
A tym czasem bardzo fajny model bsbka pomalowałem
Click to see full-sized imageClick to see full-sized image
chyba przesadziłem z wielkością zdjęć..
Pozdrawiam Kacper
A tym czasem bardzo fajny model bsbka pomalowałem
Click to see full-sized imageClick to see full-sized image
chyba przesadziłem z wielkością zdjęć..
Pozdrawiam Kacper