[PL] lolerowe mazanki
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] lolerowe mazanki
Podobają mi się wzorki i rozblask pod okiem. Reszta na pewno jest lepsza niż pokazują to te fatalne zdjęcia, więc zrób nowsze jaśniejsze i podeślij 
Nie no całkiem fajnie choć właśnie jak to Mahoń napisał aby to wypełni ocenić przydała by się lepsza fotka....
https://hacketo.deviantart.com/
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
A ja wszystko widzę
Model mi sie podoba, czekam na więcej złotych wzorków 
Hej. Bardzo fajnie że poszedłeś w stronę zdobień na zbroi tak jak o tym rozmawialiśmy. Jak dla mnie jest ona na tyle gładka że można na niej naprawdę poszaleć. Sama zbroja wydaje się miejscami nie dokończona patrz np segmenty na klacie bo widać tam tylko krawędziowanie. Bardzo podoba mi się NMM na medalionie za to jakoś naciapkany jest wieniec no i mam nadzieję że popracujesz też trochę nad gładkością szaty.
Puki co tyle mogę powiedzieć o tym modelu na podstawie tych zdjęć. Sama praca zapowiada się bardzo fajnie i przypuszczam że poziom będzie bardzo fajny tak więc maluj kolego.
Puki co tyle mogę powiedzieć o tym modelu na podstawie tych zdjęć. Sama praca zapowiada się bardzo fajnie i przypuszczam że poziom będzie bardzo fajny tak więc maluj kolego.
ciekawe podejscie do e. championa.. podoba mi sie 
przydaloby sie popracowac nad gladkoscia bialej czesci szaty..
przydaloby sie popracowac nad gladkoscia bialej czesci szaty..
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Dzięki za komentarze. Zdjęcia faktycznie nie wyszły mi najlepiej, spróbuję dziś lub jutro wrzucić lepsze, przy okazji wkleję coś co pomalowałem sobie do armii.
Co do białej szaty to ją trochę wygładzę, jakoś o niej zapomniałem, dzięki za spostrzeżenie:)
Co do białej szaty to ją trochę wygładzę, jakoś o niej zapomniałem, dzięki za spostrzeżenie:)
lepsze fotki
Click to see full-sized image
i coś do mojej armii. Oddział noise marinów. poziom to jakiś TT, może trochę lepiej, tak żeby głupio na stole nie wyglądali
co sądzicie??
Click to see full-sized imagei coś do mojej armii. Oddział noise marinów. poziom to jakiś TT, może trochę lepiej, tak żeby głupio na stole nie wyglądali
Click to see full-sized imageco sądzicie??
Ojoj Champion to istne cudeńko...
Odział no jak oddział. Dobry ale do Championa daleko
Odział no jak oddział. Dobry ale do Championa daleko

champion ładniutki, czysty pancerz, ładne metaliki
oby tak dalej 
Piękna sprawa
oby jak najwięcej takich prac 
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!