Witam wszystkich
Po SoD postanowiłem zacząć aktywniej korzystać z forum a zacznę od wystawienia paru prac
black paladin (mieczyk mi się wygiął )
Click to see full-sized image
goblinek (rzeźba własna;)
eldar farseer
czekam na wasze opinie
[PL] lolerowe mazanki
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] lolerowe mazanki
Cześć. Już oceniałem te prace, więc tylko pogratuluję jeszcze raz złota za Eldara
Tez widzialem, na zywo, wiec czasu na forum tracil nie bede bo wiesz co o nich mysle no i co, przykleiles eldarowi glowe i wyprostowales wlocznie? :D btw to paladyn z wygieta koncowka miecza wyglada bardziej klimatycznie, ale zdjecie zrobiles zle, bo na wlasnie paladynie jest za duzo cienia i jeszcze ktos moze powiedziec ze wyglada kiepsko Yo, a czolgiem to juz sie nie chwalisz ?
Tez już komentowałem ,wiec ... Napisze tylko ,ze black paladin dostał w końcu porządna fotkę
Bardzo spodobalo mi sie to popiersie. Naprawde fajnie wyszlo jako rzezba i malowanie i wszystko razem. Szczegolnie te oczka robia wrazenie
a z farseerem to juz w ogole przykozaczyles Bardzo fajne i dokladne freehandy. Nie wiem tylko czy nie ma ich az za duzo. Moze zrobienie podstawki jako kolejnego freehanda to troszke przesyt. A moze nie? Ale model naprawde dobry, kupa dobrej pracy nad malowaniem, fajna kompozycja kolorystyczna.
a z farseerem to juz w ogole przykozaczyles Bardzo fajne i dokladne freehandy. Nie wiem tylko czy nie ma ich az za duzo. Moze zrobienie podstawki jako kolejnego freehanda to troszke przesyt. A moze nie? Ale model naprawde dobry, kupa dobrej pracy nad malowaniem, fajna kompozycja kolorystyczna.
-
- The Better Choice
ja tez juz ocenialem
masz chlopie talent i umiejetnosci, witam na forum i czekam na inne prace
masz chlopie talent i umiejetnosci, witam na forum i czekam na inne prace
Sam wiesz co o nich myślę. No widzę ze mobilizacja się wkradła welcome in our home ^^.
https://hacketo.deviantart.com/
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
dzięki bardzo za komentarze cieszę się że siępodoba.
jakby komuś się chciało zaglosować to daje cmon linka https://www.coolminiornot.com/235347
będę się starał fotki wrzucać jak tylko coś pomaluję;]witam na forum i czekam na inne prace
załatwioneno i co, przykleiles eldarowi glowe i wyprostowales wlocznie?
jakby komuś się chciało zaglosować to daje cmon linka https://www.coolminiornot.com/235347
zarowno paladina jak i eldara udalo mi sie obejrzec z bliska na SoD.. paladin fajny ale troszke wiekszy kontrast na pewno by nie zaszkodzil tak jak mowilem z tymi pastelami/pigmentami idziesz w dobrym kierunku..
freehandy na eldarze robia wrazenie.. brawo
co masz teraz na warsztacie?
freehandy na eldarze robia wrazenie.. brawo
co masz teraz na warsztacie?
Stop competing with others. Start competing with yourself.