[PL] Warsztat Kacpra
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Kacpra
Jak to jest pierwszy level to ja nie wiem co powiedzieć 
No wlasnie cos mi sie wydaje ze ten 1 level kosztuje tyle co u innych 3ciNameless wrote:jak jestes tani, to ci podesle armie do pomalowania na ten twoj 1 lvl
-
kacper_gda
Podstawki ma dokończyć klient ja miałem tylko na sucho białym pojechać.. Ten oddział malowałem jeden weekend i powiem ze stawka była proporcjonalna do czasu który na malowanie poświęciłem :p
-
kacper_gda
niebieska szata podoba mi się najbardziej. Model jest pomalowany bardzo równo i właściwie jedyna rzecz do jakiej mogę się przyczepić to podstawka, która moim zdaniem jest trochę nudnawa. No ale wiadomo- takie ma cała armia...
Bardzo fajny, szkoda tylko ze nie ma przebarwien turkusowych na zlocie 
mag czincza ?? i to chyba model wycofany z produkcji
pomalowany efektywnie i mniej efektownie - ale kolorki i kontrasty fajne - ale jakoś tak "mleczny"
pomalowany efektywnie i mniej efektownie - ale kolorki i kontrasty fajne - ale jakoś tak "mleczny"
-
kacper_gda
Niet ten był na poziom 2Gildor wrote:Dobra robota! Też pierwszy poziom?
To jest jakiś mag do chaosu. Chyba nie wycofany z produkcji bo klient zamówił go z MO jakiś miesiąc temuMaru wrote:mag czincza ?? i to chyba model wycofany z produkcji

Click to see full-sized image