Pierwszy na odstrzał idzie archon - jak tylko wyjdę z szoku jak g..nianej jakości dostałem model, obrobię go w pełni razem z łataniem dziur greenstafem to zacznę malować - mam nadzieje że na bieżąco uda mi się wrzucać tutaj zdjęcia
 Aha, i kupiłem parę nowych farbek cytadeli :
 Aha, i kupiłem parę nowych farbek cytadeli : 
Podobno świetne, zobaczymy - wiem że ten czerwony kryje już za 2gim razem po czarnym podkładzie bez rozwadniania!Dla mnie to szok, bo jeszcze w pamięci mam ile warstw nakładało się blood redem
 Więc farbek też jestem ciekaw. Mam nadzieje że się wam spodoba.
 Więc farbek też jestem ciekaw. Mam nadzieje że się wam spodoba.

Niech będzie w skrócie "szkarłat" ten nowy. Zwariować z tymi nazwami można teraz, trzeba się nauczyć i przyzwyczaić. Za to sam Layer jest za rzadki do szybkiego pokrycia, no ale o tym to się sam pewnie przekonam, na razie tylko słucham opinii innych
 Niech będzie w skrócie "szkarłat" ten nowy. Zwariować z tymi nazwami można teraz, trzeba się nauczyć i przyzwyczaić. Za to sam Layer jest za rzadki do szybkiego pokrycia, no ale o tym to się sam pewnie przekonam, na razie tylko słucham opinii innych 
 Jest ciemniejszy, taki pomiędzy starym Red Gore i właśnie Blood Red. Ale z niego po dodaniu żółtego/czegokolwiek co komu przyjdzie na myśl można dostać to co się chce
 Jest ciemniejszy, taki pomiędzy starym Red Gore i właśnie Blood Red. Ale z niego po dodaniu żółtego/czegokolwiek co komu przyjdzie na myśl można dostać to co się chce