Witam
Pierwszy post, takoż proszę o łagodne traktowanie
W modelarstwo bawię się od lat kilku, jednakowoż figurki, a już szczególnie warhammerowe miniaturki to kwestia ostatnich miesięcy. Usiłuję się rozwijać, co wychodzi rozmaicie
Do rzeczy, bo po co czytać nudny tekst skoro można pooglądać obrazki
Pierwsze spotkanie ze światem WH:
kolejne:
i następne:
i inne fantasy:
Click to see full-sized image
Zdjęcia z wszystkich stron na CMoN:
https://www.coolminiornot.com/artist/Reynevan
Z góry dziękuję za komentarze i sugestie
Pozdrawiam, Przemek
[PL] Różne malowanki
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- The Better Choice
Re: [PL] Różne malowanki
no i nareszcie trafiles tutaj
jak zerkniesz do tematu z fajnymi pracami z cmona, znajdziesz sporo swoich figurek
jak zerkniesz do tematu z fajnymi pracami z cmona, znajdziesz sporo swoich figurek
/me loves little piggy!!
W ogole fajne prace, witamy na forum:)
'eM
W ogole fajne prace, witamy na forum:)
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
hello
mi sie podobają praktycznie wszystkie prace oczywiscie Zorabeth najbardziej, bo wyszła imponująco, ale Ogrun tez jest kozak! Czekam na kolejne prace! Pozdrawiam!
mi sie podobają praktycznie wszystkie prace oczywiscie Zorabeth najbardziej, bo wyszła imponująco, ale Ogrun tez jest kozak! Czekam na kolejne prace! Pozdrawiam!
Aż tak kiepsko? To nie ja, to finecastNameless wrote:a ja przewrotnie przemilcze elfiaka i poprosze o jakies historyczne
Swoją drogą, wypuszczanie dziurawych, poprzesuwanych i krzywych odlewów to wspaniała, prospołeczna i proedukacyjna inicjatywa GW. Dzięki temu leniwi do tej pory malarze muszą zaznajomić się z technikami rzeźbienia, tym samym nabywając nowych umiejętności. Pogratulować
Z historycznych to nic nowego nie mam, jedynie to:
-
- The Better Choice
za rzadko tu historyczne ogladamy
nie moja to epoka, ale zawsze fajnie cos innego niz elfy i marines
wybierasz sie do bytomia?
nie moja to epoka, ale zawsze fajnie cos innego niz elfy i marines
wybierasz sie do bytomia?
To Twój Ogrun? Jest kozacki
Nie miałem zielonego pojęcia, że jesteś z Polski - za dobrze się kryłeś
Nie miałem zielonego pojęcia, że jesteś z Polski - za dobrze się kryłeś
heh, mam urodę południowca podobno, dlatego się mi łatwiej kamuflować
do bytomia wątpię, za dużo bym się musiał napinać i finansowo, i logistycznie. Choć możliwe że w ostatniej chwili mi się zachce
do bytomia wątpię, za dużo bym się musiał napinać i finansowo, i logistycznie. Choć możliwe że w ostatniej chwili mi się zachce