no więc tak
Najlepszym modelem z galeri jest zdecydowanie Harlekin i na przykładzie tego modelu widać ze techniki ci wcale nie brakuje

Widac to po tym jak poradziłeś sobie z kratką i innymi wzorkami na rajtuzach

Całkiem udane próby NMM chociaż dużo trzeba jeszcze poćwiczyć

W technice tej chodzi przedewszystkim o gładkość przejść a tego jednak troche mi brakuje na pistolecie. Światło jest całkiem nieźle rozłożone

JEżeli chodzi o płaszcz to jest neistety za płaski. I tu wuchodzi to o czym wyżej wspomniał Rentall - zbyt delikatne cienie. Musisz zdecydowanie odważniej nakładac kolory kontrast między najjaśniejszyma najciemniejszym kolorem musi być zdecydowanie większy. I przy cieniowaniu wzbogać palete barw do 3-4 odcieni. Bo z tego co tu widze na tym płaszczu Harlekina na moje oko jest tylko blood red z czarnym
Jeżeli chodzi o WILKA - fajny model - prawie jak WOlverine

Całkiem udana próba konwersji wyłączając anatomiczne potknięcia

JEżeli chodzi o pancerz to tu cieniowanie jest całkiem ok - ale myśle ze dzieje sie tak za sprawą użytego koloru bo SPACE WOLF GREY bardzo fajnei się cieniuje

FAjny odcień skóry i obicia też niczego sobie

Tak jak pisałem wyżej technika na PLUS
To co jeszcze jest dużym plusem tej figurki to podstaawka
A jeżeli chodzi o tego Librariana - to jest skończony model

??
Bo powoduje u mnie... no własnie nie wiem jak to nazwac ;/ hmmm
Jak patrze na pancerz i przeguby między częsciami pancerza to mam wrażenie ze : dopiero miałeś zamiar pomalować pancerz i nałożyłes pierwszy podstawowy kolor a jeżli chodzi o te przeguby to wogóle jest tam sam podkład

Znowu problem stanowi brak odważnego cieniowania. Jest pare elementów w tym modelu bardzo udanych jak twarz czy te zielone rurki, ale są też takie których wogole nie rozumiem

Na twoim miejscu podmalowałbym jeszcze ten model
to tyle z mjej strony
D_C