[PL] Spray'e i lakiery
[PL] Spray'e i lakiery
Witam, mam pytanie, jaki spray biały i lakier mogę kupić, aby miał własciwości GW, nadawał się do figurek i był tani:D I gdzie najlepiej można to dostać?:D
Zwykły spray samochodowy może być, czy potrzebny jest jakiś inny?

Zwykły spray samochodowy może być, czy potrzebny jest jakiś inny?
- 
				illusionrip
- Sonny Crockett
RE: Spray
only use gw one (the best way to base is aero) 
because only gw have a very thin spray beam, those of car have big drops and it will cover all the details on your mini

because only gw have a very thin spray beam, those of car have big drops and it will cover all the details on your mini
RE: Spray
samochodowe
ale skoro maimeri ludziom pasują to nie ma się co dziwić że je proponują

ale skoro maimeri ludziom pasują to nie ma się co dziwić że je proponują
- 
				Kuczek
- 
				Demi_morgana
- Chest of Colors 
czarny spray - uzywam samochodowki (mat) i jestem zadowolony.. nic mi sie nie slizga.. jedynym mankamentem jest to ze strasznie smierdzi..
bialy podklad idea (maimeri?) - jest ok.. chcialem kupic sobie podklad GW ale uslyszalem ze jakosc jest podobna.. oprocz tego uzywam tez innych kolorow farb idea w sprayu.. idealne jezeli malujesz figurki typu np. marinsi i nie posiadasz aerografu

bialy podklad idea (maimeri?) - jest ok.. chcialem kupic sobie podklad GW ale uslyszalem ze jakosc jest podobna.. oprocz tego uzywam tez innych kolorow farb idea w sprayu.. idealne jezeli malujesz figurki typu np. marinsi i nie posiadasz aerografu

Stop competing with others. Start competing with yourself.