Mam na sprzedaż lub wymianę armie Death Guardu do W40K.
skład:
-Demon Prince zkonwertowany z Night Bringera. Sporo dłubaniny przy nim miałem. Ma zrobione skrzydła , power armour ,wylatujące wnętrzności . zresztą na zdjęciach widać , tyle że słabe są lekko.
Zdjęcie
-Lord/ Lojtek na Motorze. też pokonwertowany ładnie .
Zdjęcie
-Lord w terminator armour z 2x lightning claws(lub zwykły terminator jak kto woli). Zrobiony z terminatora SM. Cały plastikowy + moooocno skonwertowany . Zrobiona śliczniusia podstawka i pięknie pomalowany.
Zdjęcie
-squad plaque marinów(7 w tym aspiring champion) zkonertowanych ze zwykłych
CSM-ów(każdy inny i niepowtarzalny)
Zdjęcie
-squad zwykłych CSM-ów(7 w tym aspiring champion) ( ale w tym jeden już skonwertowany).
-squad 5 havoków nurgla + 2 CSM ów do kompletu (w tym Aspiring ch.)
Na zdjęciach brakuje im paru części ale bez obawy WSZYSTKO a nawet więcej mam w bitsach
Zdjęcie
Defiler-mega wielka i wypasiona konwersja. zpodkładowany częściowo na czarno, ale cieniutką warstwą i można zmyć bez problemu.
Zdjęcie
2 bestyjki nurgla ( mogą robić albo za spawny albo giant spawny albo giant spined beasty) robione z zestawu carnifexa( w zasadzie nigdy nie skończone konwersje)
Zdjęcie
Do tego wszystkie bitsy jakie mam do 40K . Troszkę tego jest( w tym power fisty dla każdego aspiring championa i inne ciakawe bajery)
A chciałbym to sprzedać najlepiej w całości lub dużą część(cena do obgadania) lub wymienić na jakieś rzeczy z listy poniżej....
-Armia któraś z wymienionych ( co do rozmiaru się dogadamy jakoś):
WFB: Toomb Kings, Bretonia, Dark elfy.
Confrontacja: Alchemicy Dirtzza.
Hordes: Circle albo Legion
Lub jakieś itemy z listy poniżej:
O&G:
-4 river/stone trolle
-doom diver
-2x pump wagon
-25 savage orków
-6 savegy na dzikach
-5x squig herd