Dobra, ludziska....
Ślub mamy już za sobą - pracy i załatwiania było przy tym więcej niż podejrzewaliśmy, więc na pewien czas "wywiało" nas z forum na dobre...
... ale już jesteśmy (jak od pewnego czasu widać). Od 10 dni jestem już żonaty i bardzo mi z tym dobrze!
Korzystając z okazji chciałbym w naszym imieniu podziękować wszystkim, którzy o nas pamiętali -
WIELKIE DZIĘKI!!!
Oto parę zdjęć z ceremonii:
Click to see full-sized image
Ceremonia odbyła się w parku za niedużym myśliwskim pałacykiem, co może nie jest zbyt popularne, ale w naszym przypadku sprawdziło się świetnie

Podobnie wypowiadali się nasi goście - w tym kilku, którzy przybyli na nasz ślub z zagranicy.
Następnego dnia wybraliśmy się na sesję zdjęciową, między innymi wpakowaliśmy się do fontanny i wyszliśmy przemoczeni
Teraz próbujemy podgonić wszystkie sprawy i wrócić do codziennego życia - w tym także wizyt na forum. Mam nadzieję, że teraz będziemy tu częstszymi gośćmi!
Na koniec pozostaje mi podziękować tym, którzy przesłali nam swoje najlepsze życzenia - Demiemu, Philowi, Tanyi, czy Mike'owi - który wykonał długopis, którym podpisywaliśmy kluczowe dokumenty. Dzięki, że o nas myśleliście!!
EDIT:
mahon, mahon... zebym w TAKIM temacie musiał Cie poprawiac...

zombiemoderator