KRAKON 2007
-
Jacek
KRAKON 2007
Krakon już 25 stycznia a tutaj cisza... czyżby w tym roku na Krakonie nie miało się nic wydarzyć?
Według moich informacji ma być turniej Konfrontacji i konkurs na najlepszą (malowanie) figurkę z bandy.
Według moich informacji ma być turniej Konfrontacji i konkurs na najlepszą (malowanie) figurkę z bandy.
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

RE: KRAKON 2007
Z prywatnych żródeł wiem, ze organizacja Krakonu daje d*** na całej linii. Turniejów figurkowych pod postacią WFB, WH40k i LotR nie będzie, bo właśnie się organizatorzy wypięli na te akcje.
Wczoraj słyszałem od krakowskiego miłośnika Konfry, że sama Konfrontacja i Warmachine "ponoć mają być" - o ile główny organizator tych turniejów przeforsuje to u Krakonowców.
Jak zwykle wszystko jest robione na łapu-capu i to przed samą imprezą.
Nic konkretnego jednak nie usłyszałem.
Wczoraj słyszałem od krakowskiego miłośnika Konfry, że sama Konfrontacja i Warmachine "ponoć mają być" - o ile główny organizator tych turniejów przeforsuje to u Krakonowców.
Jak zwykle wszystko jest robione na łapu-capu i to przed samą imprezą.
Nic konkretnego jednak nie usłyszałem.
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

RE: KRAKON 2007
np w warmachine...
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

wiem, znam juz nawet paru z z tego rejonu!kacpero wrote:no ja mysle... zwłaszcza ze w Poznaniu organizuje sie grupka graczy w WM...
w takim razie w marcu z rozkosza rozpruje te twoje chodzace konserwykacpero wrote:sam zaczynam grac Khadorem![]()
Last edited by Demi_morgana on 8 Jan 2007, o 10:48, edited 1 time in total.
-
florek
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
florek