No huby wyszły świetnie!
Kiedyś daaawno, jeszcze przed figurkowaniem, to próbowałem różnych gąbek do tego celu, ale nie wyglądało to zbyt dobrze. A tytoń sprawdza się rewelacyjnie.
Sama podstawka też dzięki temu sporo życia i kolorów zyskała. Bardzo realistyczna, podobuje mnie się.
[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
Slawol wrote:No huby wyszły świetnie!
Dziekowac, dziekowac:D Ciesze sie ze sie podobuje:D Bede dzialac dzielnie, zeby byla jeszcze bardziej fajoska:PSlawol wrote:Sama podstawka też dzięki temu sporo życia i kolorów zyskała. Bardzo realistyczna, podobuje mnie się.
No coz, z forum PB od zaprzyjaznionego niemca, dowiedzialam sie, ze pomysl z tytoniem absolutnie nie jest oryginalny i zamiast maUpom z MV powinnam byc wdzieczna jakims anonimowym modelarzom z dojczlandu (albo i niekoniecznie). Nie zmienia to faktu jednak, ze ciesze sie, ze je dokleilam:PSlawol wrote:Kiedyś daaawno, jeszcze przed figurkowaniem, to próbowałem różnych gąbek do tego celu, ale nie wyglądało to zbyt dobrze. A tytoń sprawdza się rewelacyjnie.
Swoja droga Irix pewnie bedzie dla mnie jak ten Namelessowy Lolf.... bede ja konczyc przez nastepne pare lat:P
W piatek znow doszla do mnie nowa przesylka i rozdlubalam dwie potworkowe butelki od Maow (foty na dniach) i wilczyca trafila na boczny tor;p
pzdr
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Bardzo wczesny WIP butli od Maow:
Click to see full-sized image.
Butla jest rozmiaru normalnej butelki na farbke vallejo.
'eM
Click to see full-sized image.
Butla jest rozmiaru normalnej butelki na farbke vallejo.
'eM
Last edited by Marta on 1 Mar 2012, o 23:12, edited 1 time in total.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Nie jestem przekonana do tego co udalo mi sie na razie tam wymalowac. Szczegolnie paszcza mi sie nie podoba, bede zmieniac kolor na bardziej neutralny (nie chodzi mi nawet o to ze zlewa sie teraz z zebami, bo i tak bede je jescze zmeiniac). W najglebsze cienie wokol paszczy dodalam niebieskiego, to akurat w miare mi lezy. Nadal nie ruszam oczu.
Click to see full-sized image
Zrobilam tez recenzje butli, do obejrzenia na blogu.
'eM
Click to see full-sized image
Zrobilam tez recenzje butli, do obejrzenia na blogu.
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
- The Better Choice
ciekawe na ile to efekt foty, ale poprzednie bardziej mi sie podobaly
-
- The Better Choice
chyba nie po polsku napisalem to ze zmeczenia
na poprzednich fotach butla wygladala lepiej. jakbys w okolicach pyska, klow i tych malych oczkow zmniejszyla kontrast.
ale po zobaczeniu ghoula antosia na zdjeciach i na zywo wole spytac. potrafisz mocno wyplaszczyc swoje malowanie na fotach.
na poprzednich fotach butla wygladala lepiej. jakbys w okolicach pyska, klow i tych malych oczkow zmniejszyla kontrast.
ale po zobaczeniu ghoula antosia na zdjeciach i na zywo wole spytac. potrafisz mocno wyplaszczyc swoje malowanie na fotach.
No troszku sie kontrast zmniejszyl, bo biale zamienilo sie na cieliste, co jak napisalam srednio mi sie podoba i bede zmieniac jeszcze. Ale dobrze, ze zwrociles mi uwage na to, bo niby wiem, a moglam przeoczyc:P bede tutaj jeszcze z kontrastem walczyc napewno:D
'eM
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes