Ale zmiana!
Super. I rękawki jakie kolorowe
Oczy można by też zmienić... W końcu są dość widoczne i mogą dodać sporo charakteru.
[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
A jakbys te oczy przerobil?
Teraz mialy byc niby takie zolte/gadzie.
'eM
Teraz mialy byc niby takie zolte/gadzie.
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Myślałem o intensywniejszym odcieniu, bo cały model robi się taki mocny-kolorowy, wcześniej był bledszy i wtedy oczy mi pasowały.
A teraz można by je trochę ocieplić, tzn. dodać żółtego i brązu w kącikach. Tak sobie tylko głośno klepię w klawisz, bo mi od razu to wpadło w oko po Twoich zmianach
Chociaż jak się tak przyglądam, to wiele im nie trzeba właśnie...
Click to see full-sized image
A teraz można by je trochę ocieplić, tzn. dodać żółtego i brązu w kącikach. Tak sobie tylko głośno klepię w klawisz, bo mi od razu to wpadło w oko po Twoich zmianach
Chociaż jak się tak przyglądam, to wiele im nie trzeba właśnie...
No zaraz cos mazne mocniej zolcia i postaram sie wrzucic foty jeszcze dzisiaj.
'eM
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
O tak 2 oko wrzucone przez Sławola byloby mile widziane! Najslabszy element na modelu a tak naprawde bardzo wyrazista czesc tej figurki!
Przemalowalam troche skore i dokolorowalam oczka:
Ogolnie oczy maja teraz w kacikach czerwone zylki i nie chcialabym tego calkiem zamalowywac, wiec dodalam tam rozwodnionego koloru mniej wiecej bursztynowego i ciute bordowego w same zewnetrzne kaciki.
lepiej teraz z tymi slepiami?
'eM
Ogolnie oczy maja teraz w kacikach czerwone zylki i nie chcialabym tego calkiem zamalowywac, wiec dodalam tam rozwodnionego koloru mniej wiecej bursztynowego i ciute bordowego w same zewnetrzne kaciki.
lepiej teraz z tymi slepiami?
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
nie wiem czy przypadkiem nie pomoglby jakis efekt szklenia sie galki ocznej - w sumie moze jakis lakier blyszczacy? No i jego prawa zrenica cos minimalnie krzywa -> ale ogolem oczka lepiej wygladaja.
Polakierowanie gal to nie problem, poprawilam tez troche te zrenice.
Na duzym powiekszeniu widac, ze mam jeszcze troche spraw do doczyszczenia, ale przynajmniej widac mu te zylki na slepiach.
Foty roznia sie od poprzednich bo robilam je w sztucznym swietle a nie slonecznym.
pzdr
'eM
Na duzym powiekszeniu widac, ze mam jeszcze troche spraw do doczyszczenia, ale przynajmniej widac mu te zylki na slepiach.
Foty roznia sie od poprzednich bo robilam je w sztucznym swietle a nie slonecznym.
pzdr
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
No! Super te oczyska teraz.
To i może cienie na skórze wzmocnij odrobinę...
Tylko mnie nie bij!
To i może cienie na skórze wzmocnij odrobinę...
Tylko mnie nie bij!
Skora jest jeszcze nieskonczona, wiec ze spokojem bedzie sie tam jeszcze przy niej cos dzialo:D
Btw kupilam wlasnie kierownika od wikingow... Musze przestac kupowac modele!!!!
Tak sie zastanawiam czy to juz leczyc czy etam;/
A tutaj brzydka fota pana co jutro lapie pierwsze warstwy podkladu i malowania (reszte modeli ze SphereWars czeka jeszcze duzo pracy).
Wiem, ze guzik widac, ale sie paskud swieci na razie:
'eM
Btw kupilam wlasnie kierownika od wikingow... Musze przestac kupowac modele!!!!
Tak sie zastanawiam czy to juz leczyc czy etam;/
A tutaj brzydka fota pana co jutro lapie pierwsze warstwy podkladu i malowania (reszte modeli ze SphereWars czeka jeszcze duzo pracy).
Wiem, ze guzik widac, ale sie paskud swieci na razie:
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes