[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
Mogę Ci odpalić po promocji 2 pozostałe modele, a co! 

Slawol wrote:Mogę Ci odpalić po promocji 2 pozostałe modele, a co!
w ucho se wsadz te dwa pozostale;p
ja chce rogatego!!
(chociaz jak by co to moge podac adres, kazda kobieta lubi prezenty;p nawet z okutych krasi kejosu;p)
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Marta wrote:w ucho se wsadz te dwa pozostale;pSlawol wrote:Mogę Ci odpalić po promocji 2 pozostałe modele, a co!
ja chce rogatego!!

Nad drugą (pomniejszoną) opcją to się zastanowię, jak tylko zobaczę je na żywo. Ale zanim je kupię, to pewnie będziesz miała już swoje

No nie wiem, ktore z nas kupi pierwsze te krasie. Tyle siana juz wydalam na figsy (a sie moze jeszcze demoniszcze ukroi), ze chyba kraski poczekaja na lepsze czasy, albo wzrost zapalu w temacie GD.
'eM
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Ikea ma w dziale z szafkami też lampki dedykowane do nich - o tyle dedykowane, że po prostu pasują...Marta wrote:AAa!! Kupilam sobie w koncu szklana szafke z Ikei:D Ale przytloczona dramatosem pt: 'nie ma juz tych czarnych talerzy do kompletu a musze dokupic koniecznie i czy oberzynowe beda sie ladnie z czarnymi komponowac????' zapomnialam o oswietleniu;/
Wie ktos ktore z tych Ikeowych pasuje do tej gablotki?? Albo czy mozna kupic gdzies na ebayu takie ustrojstwo???
a co do figurek - gratuluję, zazdroszczę. sam pewnie nie wydałem na figurki ułamka wartości tych zakupów przez ostatni rok.. i pewnie ciągle będzie to dla mnie ogromny zakup

a Smart Max szarpnęli się jak mało kto. tyle, że przy ich cenach wydaje mi się to wykonalne...
No wlasnie nie wypatrzylam na szybko nic w Ikei coby pasowalo (fakt ze troche nam sie juz spieszylo pod koniec), wiec pewnie dokupie cos pasujacego w B&Q albo innym Obi, tylko musze zmierzyc srednice dziury na gorze.
A co do wydatkow na figsy... Ciuchow nie kupuje na razie, bo na slonie nie robia takich co chcialabym nosic, butow tez nie bardzo, bo do pracy chodze w blachach, a ilez mozna miec w szafie nieuzywanych par szpilek... Wiec jako musze sobie poprawiac, co nie??:>
'eM
A co do wydatkow na figsy... Ciuchow nie kupuje na razie, bo na slonie nie robia takich co chcialabym nosic, butow tez nie bardzo, bo do pracy chodze w blachach, a ilez mozna miec w szafie nieuzywanych par szpilek... Wiec jako musze sobie poprawiac, co nie??:>
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Jak wyzezujesz to daj znaka, bo ja wczoraj z kumplem skręciłem u mnie takową gablotkę i mi tylko światełka brakujeNo wlasnie nie wypatrzylam na szybko nic w Ikei coby pasowalo (fakt ze troche nam sie juz spieszylo pod koniec), wiec pewnie dokupie cos pasujacego w B&Q albo innym Obi, tylko musze zmierzyc srednice dziury na gorze.

kurczę, aż jestem zdziwiony że Ikea nie wszędzie jest tak przedsiębiorcza jak ta w Poznaniu. Tu od razu wiedzieli żeby przy gablotkach ułożyć lampki, to ludzie kupią 

Tez bylam zdziwiona szczerze mowiac, a jeszcze autochtoni ikeowi byli mega zabiegani i ledwo dostepni;p No ale mówi się trudno, jakoś to dokupię kiedyś w końcu.mahon wrote:kurczę, aż jestem zdziwiony że Ikea nie wszędzie jest tak przedsiębiorcza jak ta w Poznaniu. Tu od razu wiedzieli żeby przy gablotkach ułożyć lampki, to ludzie kupią
Moje kolejne podejście do niebieskiego.
Dosyć wczesny WIP, reszta oprócz niebieskiego mało co ruszona.
Dojdą do tego jeszcze freehandy na płaszczu i szacie w środku (która nota bene będzie czarna. No i oczywiście całą resztę też pomaluję;p

Od razu mogę też zeznać, że odlew był bardzo porowaty, zrobiłam co się dało, resztę będę ukrywac we freehandach.
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes