[PL] 1 2 3... proba pedzla

Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla

Post by Slawol »

Mogę Ci odpalić po promocji 2 pozostałe modele, a co! :twisted:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Marta

Post by Marta »

Slawol wrote:Mogę Ci odpalić po promocji 2 pozostałe modele, a co! :twisted:

w ucho se wsadz te dwa pozostale;p
ja chce rogatego!!

(chociaz jak by co to moge podac adres, kazda kobieta lubi prezenty;p nawet z okutych krasi kejosu;p)

'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Marta wrote:
Slawol wrote:Mogę Ci odpalić po promocji 2 pozostałe modele, a co! :twisted:
w ucho se wsadz te dwa pozostale;p
ja chce rogatego!!
:lol:

Nad drugą (pomniejszoną) opcją to się zastanowię, jak tylko zobaczę je na żywo. Ale zanim je kupię, to pewnie będziesz miała już swoje ;)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Marta

Post by Marta »

No nie wiem, ktore z nas kupi pierwsze te krasie. Tyle siana juz wydalam na figsy (a sie moze jeszcze demoniszcze ukroi), ze chyba kraski poczekaja na lepsze czasy, albo wzrost zapalu w temacie GD.

'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Marta wrote:AAa!! Kupilam sobie w koncu szklana szafke z Ikei:D Ale przytloczona dramatosem pt: 'nie ma juz tych czarnych talerzy do kompletu a musze dokupic koniecznie i czy oberzynowe beda sie ladnie z czarnymi komponowac????' zapomnialam o oswietleniu;/
Wie ktos ktore z tych Ikeowych pasuje do tej gablotki?? Albo czy mozna kupic gdzies na ebayu takie ustrojstwo???
Ikea ma w dziale z szafkami też lampki dedykowane do nich - o tyle dedykowane, że po prostu pasują...

a co do figurek - gratuluję, zazdroszczę. sam pewnie nie wydałem na figurki ułamka wartości tych zakupów przez ostatni rok.. i pewnie ciągle będzie to dla mnie ogromny zakup :)

a Smart Max szarpnęli się jak mało kto. tyle, że przy ich cenach wydaje mi się to wykonalne...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Marta

Post by Marta »

No wlasnie nie wypatrzylam na szybko nic w Ikei coby pasowalo (fakt ze troche nam sie juz spieszylo pod koniec), wiec pewnie dokupie cos pasujacego w B&Q albo innym Obi, tylko musze zmierzyc srednice dziury na gorze.

A co do wydatkow na figsy... Ciuchow nie kupuje na razie, bo na slonie nie robia takich co chcialabym nosic, butow tez nie bardzo, bo do pracy chodze w blachach, a ilez mozna miec w szafie nieuzywanych par szpilek... Wiec jako musze sobie poprawiac, co nie??:>

'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
mr_Denial

Post by mr_Denial »

No wlasnie nie wypatrzylam na szybko nic w Ikei coby pasowalo (fakt ze troche nam sie juz spieszylo pod koniec), wiec pewnie dokupie cos pasujacego w B&Q albo innym Obi, tylko musze zmierzyc srednice dziury na gorze.
Jak wyzezujesz to daj znaka, bo ja wczoraj z kumplem skręciłem u mnie takową gablotkę i mi tylko światełka brakuje :D
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

kurczę, aż jestem zdziwiony że Ikea nie wszędzie jest tak przedsiębiorcza jak ta w Poznaniu. Tu od razu wiedzieli żeby przy gablotkach ułożyć lampki, to ludzie kupią :P
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Marta

Post by Marta »

mahon wrote:kurczę, aż jestem zdziwiony że Ikea nie wszędzie jest tak przedsiębiorcza jak ta w Poznaniu. Tu od razu wiedzieli żeby przy gablotkach ułożyć lampki, to ludzie kupią :P
Tez bylam zdziwiona szczerze mowiac, a jeszcze autochtoni ikeowi byli mega zabiegani i ledwo dostepni;p No ale mówi się trudno, jakoś to dokupię kiedyś w końcu.

Moje kolejne podejście do niebieskiego.
Dosyć wczesny WIP, reszta oprócz niebieskiego mało co ruszona.
Dojdą do tego jeszcze freehandy na płaszczu i szacie w środku (która nota bene będzie czarna. No i oczywiście całą resztę też pomaluję;p

ImageClick to see full-sized image
ImageClick to see full-sized image

Od razu mogę też zeznać, że odlew był bardzo porowaty, zrobiłam co się dało, resztę będę ukrywac we freehandach.

'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

sliczniutko, gladziutko, ale chyba cien bym poglebil
Image
Post Reply