[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
w kazdym razie szczesliwszy niz teraz jak mu Maru pojechal;p
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Nameless
- The Better Choice

no nie wiem, moze ten zgryz mnie zmylil. ale skoro tak, to niech sie k...a chlopak uczy, ze szczescie nie trwa wiecznie.

Lepiej, lepiej!
Kod kreskowy faktycznie trochę nierówny, trzeba tam poprawić te kreski trochę

A oczy można podrasować błyszczącym lakierem bezbarwnym, wtedy będą bardziej przypominać szkliste gałki z bielmem, bo teraz to są po prostu martwe dosłownie, matowe i bez życia.
P.S.
Anton?
Szandor LaVey
Kod kreskowy faktycznie trochę nierówny, trzeba tam poprawić te kreski trochę
Jak miał ładne wszystkie zębyNameless wrote:a wczesniej byl szczesliwy?
A oczy można podrasować błyszczącym lakierem bezbarwnym, wtedy będą bardziej przypominać szkliste gałki z bielmem, bo teraz to są po prostu martwe dosłownie, matowe i bez życia.
P.S.
Anton?
Szandor LaVey
eeee no Anton, popietrolilo mi sie wczesniej jak mowilam o nim Anthony;p
btw imie wymyslil kolega, nawet narysowal mi cos takiego zeby mnie przekonac:
Click to see full-sized image
'eM
btw imie wymyslil kolega, nawet narysowal mi cos takiego zeby mnie przekonac:
Click to see full-sized image'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
nie moja wina że zamiast takiego smutnego jak na rysunku wyszedł ci uśmiechnięty i ogólnie radosny ....
nawet zgryz podobny...
Ehh jak to dobrze, ze Mahon nie bedziesz sedziowal;p
Juz mi Nameless (co to nie lubi wiekszosci moich ostanich dokonan) wystarczy w lozy malkontentow:D
A z Antosia prosze mi sie nie nabijac bo przyjdzie i Was zje!!
Albo zarazi.
W ogole to uczepila sie mnie jedna plyta zespolu happy metalowego i nie moge sie w ogole otrzasnac z niej przy robieniu tej pracy. Wiec sobie wymyslilam, ze Antos, nie dosyc ze infected, to moze jeszcze byc slynnym pacjentem zero. I nie wiem gdzie mu to wytatuowac, na klacie?
No i skad wziac kalkomanie taka?
stroskane 'eM
Juz mi Nameless (co to nie lubi wiekszosci moich ostanich dokonan) wystarczy w lozy malkontentow:D
A z Antosia prosze mi sie nie nabijac bo przyjdzie i Was zje!!
Albo zarazi.
W ogole to uczepila sie mnie jedna plyta zespolu happy metalowego i nie moge sie w ogole otrzasnac z niej przy robieniu tej pracy. Wiec sobie wymyslilam, ze Antos, nie dosyc ze infected, to moze jeszcze byc slynnym pacjentem zero. I nie wiem gdzie mu to wytatuowac, na klacie?
No i skad wziac kalkomanie taka?
stroskane 'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Nameless
- The Better Choice

a przypomnij mi ktorych twoich prac tak nie lubie? bo ja tylko markiza kojarze.Marta wrote:Juz mi Nameless (co to nie lubi wiekszosci moich ostanich dokonan) wystarczy w lozy malkontentow:D

Click to see full-sized image