Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Ładnie, ładnie! Najbardziej podoba mi się miecz Boromira! Świetny metal Tylko włosy zrobiłbym trochę bardziej brązowe. Czyste, staranne malowanie, przyjemność dla oka.
ciekawe mają taką mroczną kolorystykę ( albo mi się wydaję po ostatnim malowaniu ) i zgadzam się co do metalików bardzo solidne, i oczywiście płaszczyki ładniutkie
Troche baboli jest (az mnie boli jak patrze na ostrze dzidy na ostatnim zdjeciu), ale jak na 30-35h malowania to jestem zadowolony. Cos ostatnio pecha mam co do malowania. Raz jakies nieciekawe ludki, a jak sie trafi jakis, na ktorym mozna cos poczarowac to nie ma czasu.
Ludek nie jest przylepiony do niby-podstawki, ani do brzydkiego korka, wszystko jest tylko poskladane na potrzeby fotek. Finalnie samuraj jack ma stac na jakims drewnianym klocku, ale to juz nie ja sie tym zajme. Moze pozniej dostane foty samuraja na cokole.
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"