Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Może się czepiam, ale jedno mi przeszkadza:
-Walter jest w dynamicznej pozie - biegnie sobie dziarsko bo pewnie dopiero otworzyli kąpielisko, a woda po które drepcze jest niewzruszona. Fajnie by było dodać jakieś falki, pluski itp.
Sympatyczny model, ale jak dla mnie powinnaś jeszcze dodać po kilka niebieskich łusek na reszcie ciała, bo w tym momencie to wszystko kończy się tak nagle. W jednym momencie są łuski a w drugim juz ich nie ma
a mnie sie podoba kontrast jest naprawdę mocny
co do rozbryzgów jest sporo metod jedna to snow effect + stil water i powstaje taka "rozbryzgowa" paćka która można nałożyć
Przyznaje, o bryzgach nie pomyslalam, a raczej myslalam o nich na poczatku, a potem juz bylam tak zmeczona modelem, tak bardzo chcialam go juz skonczyc, ze mi sie zapomnialo;p
Postaram sie to ogarnac przy nastepnej wodnej podstawce.
Chociaz z drugiej strony to moge dodac chociaz jakas piane wokol jego stopy z Water effectu, zobaczymy jak wyjdzie;p
etam rozbryzgi całkiem pro
jest jeszcze sztuczka na zrobienie białej piany (ten sam śnieżek nałożony jak już podstawowy glut podstygnie ale jeszcze jest lepki - tadam - piana wodna ^-^ )
natomiast fotki jakoś głupio się otwierają do małej ramki .. Mahoń cos majstrował przy stronie ??