[PL]Polscy figurkowcy

Offtop - wiecie, wszystko i nic...
Post Reply
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

niezły gang-bang sie tu robi...
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
hashmallum

Post by hashmallum »

nie dosc ze gang bang to jeszcze z trupami Demi... Nekrofilski gang-bang co ??
:hug:
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

rrrrrrrrrrr...! :oops: :razz: :wink:
a co tam: :hug:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

Mam nadzieje, ze znajde czas przeczytac to wsyzstko, ale nie pisalem o Arenie nigdzie, a "walka" mowi to, co mysle o GD, ale nie jakas wojne... tez jestem luzny, czemu mi odpowiadacie rozumienia...?... jakis tam rozum w kwesti tej calej sprawy... tak mi sie wydaje... ja przeciez mysle o tym wszystkim orkopnie dulgo... ale (i to duze ale...) nie widze, aby to dzialalo, nawet jak cos zrobie... Konsekwencja byla by, ze przestam sie angazowac i po prostu bede robil to, co robie do tat... mysle, ze to nikomu nic nie pomoze, a chcial bym pomoc i rozwijac Scene w Polsce...
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

jest Ciebie trochę za mało na PL zapleczu malarskim, odniosłam wrażenie, że od zdobycia GD zająłeś się jednak integracją ogólnoeuropejską. Nie zauważyłam, żebyś tak angażował się towarzysko w Polsce. Wnioskuję, że bardziej zależy Ci na lansowaniu PL malarzy niż na integrowaniu. To nie wyrzut, a wniosek. Ale słabo znając PL środowisko nie możesz liczyć na lepsze efekty. :hug: może więc powinieneś poprosić kogoś z grupy o pomoc. Tobie dobrze wychodzi promocja na "zewnątrz" - EU, a partner od promocji zajoł by się integracją grupy (nie tylko wewnętrzną, bo o taką powinniście zadbać oboje a z resztą malarzy krajowych). Przy podziale obowiązków na 2 osoby wydaje się to już wykonalne :twisted:
Last edited by Ana on 17 Nov 2006, o 12:34, edited 1 time in total.
-- Ańa

Image
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

Chodzi mi o to, aby impressia polskich Malarzy byla za granica dobra... mysle, ze nie mozna tego na serio osiagnac, jak sie nie zacznie pracowac nad umientnosciami Polskich Malarzy...:)...

Nie chodzi mi o to aby stworzyc ilusje... na to nie mial bym czasu, bo to by byl bezses...:D... Jak widocznie w Polsce samopoczucia... poczucia ogolnie jakiegokolwiek nie ma, trzeba sie o to starac... aby ludzie zrozumieli, co ich czeka w Pazdzierniku na Polski Golden Demonie...

Sprawdze teraz Forum Polish Games Day Crew i zastanowie sie nad jakims rozwiazaniu... Dzienkuje za Sugestje... i za pisanie tak (jak sie mowi...?...) wysmienite...?... Wieloksztaltne, o...:)...
hashmallum

Post by hashmallum »

Ksztalcace Matt chyba ;)
Ale sluchaj nie amsz co pokazywac Polskiuch malarzy za granica ze sa fajni , bo wcale nie sa - ludzie widza jakie podpisy pod figurkami ma np. Demon Color :hug: na cmonie i widza po tym ze 'nie za bardzo lubi' Polakow...
Generalnie chodzi o to zeby bardziej dzialac w Polsce - nie ma sie co promowac za granica, jezeli tu nie jes ok...

Piss and love! :hug:
Samuel

Post by Samuel »

czytałem tylko początek ale ileż to wy piszecie :shock: później nadrobię
powiem krotko wracając do początku
Jak Polacy będą mieli możliwość kupić bilet do warszawy i pojechać na polskiego golden demona to tak uczynią
...przyjadą, nadal będą rozkwitać miłosne afery, gratulowanie konkurentom zasłużonej wygranej :P itd.
aż się okażę że koledzy z wymienionych państw przyjadą wspólnymi silami i doświadczeniem TROCHE po wygrywają...
gdzie po trzecim takim wydarzeniu polscy malarze,( rzeźbiarzy to mało ;) ) zrozumieją że zapchali ich do ściany.. a wtedy wspólnie pojada konno przeciwko czołgom i będą miel większe szanse na sukces
może się gdzie nigdzie mylę w końcu goldena w Polsce jeszcze nie było…ale ja tak odbieram urok narodu, jak by co to ja nie polak :P :P :P
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Samuel wrote:a wtedy wspólnie pojada konno przeciwko czołgom i będą miel większe szanse na sukces
:lolsign:
sam jedź przeciw czołgom konno. ulegasz niemieckiej propagandzie i nieprawdziwym stereotypom :scholar:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

hashmallum wrote:Ale sluchaj nie amsz co pokazywac Polskiuch malarzy za granica ze sa fajni , bo wcale nie sa - ludzie widza jakie podpisy pod figurkami ma np. Demon Color :hug: na cmonie i widza po tym ze 'nie za bardzo lubi' Polakow...
jakie podpisy? :shock: chodzi o opisy prac? :think:

@Samuel: lepiej czytaj teraz bo nie nadrobisz:
wczoraj zanim skonczyłem pisać odpowiedz na posta - pojawiły sie 3 nowe! serio! :lol:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Post Reply