[PL] podklad

Jak ktoś osiągnął ten efekt? A jak ja bym mógł to zrobić?
Monk

Post by Monk »

Co do aeografów również słyszałem o tych "podróbkach" iwaty, dużo osób je chwali.

Natomiast wracając do podkładu to ze sprayów próbowałem czarnej Montany i efekty były takie że nieco boje się dalszych eksperymentów z puszkami. Ogólnie używanie podkładu w puszce jest mocno uciążliwe, więc wolałbym rozwiązanie z farbą z buteleczki, ale tu również jak na razie jestem nieco rozczarowany wynikami (zanim usiąde do malowania farba już poschodzi z wielu miejsc na figurce i trzeba domalowywać wciąż, jakoś takiego rozwiązania jest więc mocno wątpliwa). No i jestem lekko w kropce :cry:
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

ja tam jestem zadowolony ze sprayow Maimeri - po długich poszukiwaniach właściwego podkładu, mam czego chciałem :D

z tego co wiem to np. Bananowi też pasują...
a ciekaw jestem co powie o nich Gazza. :think:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Bartosh

Post by Bartosh »

A używał ktoś szarego podkładu Vallejo? Słyszałem, że dobry ale nie mogę go nigdzie u nas znaleźc.
RaV

Post by RaV »

O szarym podkładzie Vallejo nie słyszałem, więc nic ciekawego nie powiem, ale za to mogę potwierdzić słowa Mahonia, wypróbowałem spraye Maimeri i są bardzo fajne, właśnie maluje moją bandę do mordki na czarnym i jestm bardzo zadowolony :)

Strzałka,
Rafał
Post Reply