Pierwszy konkurs ruszyl :)

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
dead

Post by dead »

Mam jedno pytanie - co wygral zwyciezca ?? bo jestem barzo ciekaw ;)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Poczekajcie - wszystkie 3 miejsca dostaną statuetki, a oprócz tego "wylosowane prezenty niespodzianki"
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
dead

Post by dead »

Statuetki - jaki czad ;) no normalnie juz was uboostwiam ;)
dead

Post by dead »

Wiem ze jestem juz nudny i marudny ale pomyslalem ze skoro swieta sie zblizaja to bardzo dobrym prezencikiem bylaby wlasnie owa wspomniana wyzej statuetka ;) oraz moze jakies itemiki ^^" :D wybaczcie ale musialem :D wiem wiem jestem do znudzenia upierdliwy ale ile mozna czekac - jak to sie mowi nie robcie pustych obietnic bo mi nie chodzi o nagrody ani o nic wiecej tylko o wyjasnienie sprawy - mysle ze takie postawienie calej sytuacji byloby fair la reszty uczestnikow (tych mniej narzekajacych badz nie chcacych sie udzielac ;) ) :D. W razie co mozecie mnie dorwac na gg:4418325 ;) i mnie zlinczowac ^^". pozdro
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

I psujesz wszystko.. cala niespodzianke! :(
jak jestes taki niecierpliwy - pusc mi PMa z adresem

a ci co nie naciskali - dostana wiecej.
tak mi sie wymyslilo :lol:
-- Mahoń

Image

messiah_182

Post by messiah_182 »

Witam

Bardzo przepraszam za opóźnienia w sprawie skrzynki ale teraz w pracy mam sporo żeby do załatwiania. Dziś wróciłem z Irlandi z wyjazdu służbowego i z tąd wszytskie opóźnienia.

W środę skrzynka będzie u odlewnika więc pod koniec tygodnia powinna być gotowa.

Jeszcze raz przepraszam za opóźnienia i obiecuję że postaram się żeby wygrani jak najszybciej ją otrzymali.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

to pozdrów po irlandzku zwycięzców, a chyba nie będą chować urazy :pimp:
-- Mahoń

Image

messiah_182

Post by messiah_182 »

Czy ktoś oglądał film "Przekręt" z Bradem Pittem grającym cygana? Za pierwszym razem jak się spotkaliśmy z nimi właśnie Brad Pitt mi przyszedł na myśl jeżeli chodzi o akcent :)

Tak na marginesie to muszę powiedzieć że to bardzo mili ludzie a pogodę mają lepszą niż my bo słoneczko świeciło głównie :D
Joachim

Post by Joachim »

mój brat jak tam był to mówił że wszyscy tam robią sobie deratyzację domu 2 razy do roku bo jest tam tak wilgotno że wszystko gnije...
i tez że cały czas praktycznie deszcz tam padal :D
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Jakiś czas temu wysłaliśmy nagrody do osób które zajęły II i III miejsce. Rozesłaliśmy też losowe niespodzianki... Zwycięzca chce odebrać nagrodę osobiście przy okazji Pyrkonu :P

Mam nadzieję, że paczki doszły bez uszkodzeń...
Przy okazji należy się Wam parę słów wyjaśnienia:

Niestety początkowo obiecane statuetki nie zostały nigdy wykonane. Mimo zapewnień i odraczania terminów kontakt z niedoszłym autorem się urwał, nie przekazał nam nigdy rzeźby, nigdy nie sporządzono odlewu. Obecnie - między innymi z tego powodu - pomniejszyliśmy skład naszej grupy o tę właśnie osobę.
Ja ze swojej strony mogę jedynie przeprosić i liczyć że dyplomy i nagrody (które nie były początkowo planowane) zastąpią Wam statuetki. Myślę, że do przeprosin dołączą także inne osoby zaangażowane w zorganizowanie konkursu.

Pozostaje mi liczyć, że podobały się Wam zarówno nagrody - zwycięzcom, jak i niespodzianki - tym, którzy je otrzymali. Mam nadzieję wkrótce zobaczyć niektóre z nich;)
-- Mahoń

Image

Post Reply