Pierwszy konkurs ruszyl :)
Wiem ze jestem juz nudny i marudny ale pomyslalem ze skoro swieta sie zblizaja to bardzo dobrym prezencikiem bylaby wlasnie owa wspomniana wyzej statuetka
oraz moze jakies itemiki ^^"
wybaczcie ale musialem
wiem wiem jestem do znudzenia upierdliwy ale ile mozna czekac - jak to sie mowi nie robcie pustych obietnic bo mi nie chodzi o nagrody ani o nic wiecej tylko o wyjasnienie sprawy - mysle ze takie postawienie calej sytuacji byloby fair la reszty uczestnikow (tych mniej narzekajacych badz nie chcacych sie udzielac
)
. W razie co mozecie mnie dorwac na gg:4418325
i mnie zlinczowac ^^". pozdro
-
messiah_182
Witam
Bardzo przepraszam za opóźnienia w sprawie skrzynki ale teraz w pracy mam sporo żeby do załatwiania. Dziś wróciłem z Irlandi z wyjazdu służbowego i z tąd wszytskie opóźnienia.
W środę skrzynka będzie u odlewnika więc pod koniec tygodnia powinna być gotowa.
Jeszcze raz przepraszam za opóźnienia i obiecuję że postaram się żeby wygrani jak najszybciej ją otrzymali.
Bardzo przepraszam za opóźnienia w sprawie skrzynki ale teraz w pracy mam sporo żeby do załatwiania. Dziś wróciłem z Irlandi z wyjazdu służbowego i z tąd wszytskie opóźnienia.
W środę skrzynka będzie u odlewnika więc pod koniec tygodnia powinna być gotowa.
Jeszcze raz przepraszam za opóźnienia i obiecuję że postaram się żeby wygrani jak najszybciej ją otrzymali.
-
messiah_182
-
Joachim
Jakiś czas temu wysłaliśmy nagrody do osób które zajęły II i III miejsce. Rozesłaliśmy też losowe niespodzianki... Zwycięzca chce odebrać nagrodę osobiście przy okazji Pyrkonu 
Mam nadzieję, że paczki doszły bez uszkodzeń...
Przy okazji należy się Wam parę słów wyjaśnienia:
Niestety początkowo obiecane statuetki nie zostały nigdy wykonane. Mimo zapewnień i odraczania terminów kontakt z niedoszłym autorem się urwał, nie przekazał nam nigdy rzeźby, nigdy nie sporządzono odlewu. Obecnie - między innymi z tego powodu - pomniejszyliśmy skład naszej grupy o tę właśnie osobę.
Ja ze swojej strony mogę jedynie przeprosić i liczyć że dyplomy i nagrody (które nie były początkowo planowane) zastąpią Wam statuetki. Myślę, że do przeprosin dołączą także inne osoby zaangażowane w zorganizowanie konkursu.
Pozostaje mi liczyć, że podobały się Wam zarówno nagrody - zwycięzcom, jak i niespodzianki - tym, którzy je otrzymali. Mam nadzieję wkrótce zobaczyć niektóre z nich;)
Mam nadzieję, że paczki doszły bez uszkodzeń...
Przy okazji należy się Wam parę słów wyjaśnienia:
Niestety początkowo obiecane statuetki nie zostały nigdy wykonane. Mimo zapewnień i odraczania terminów kontakt z niedoszłym autorem się urwał, nie przekazał nam nigdy rzeźby, nigdy nie sporządzono odlewu. Obecnie - między innymi z tego powodu - pomniejszyliśmy skład naszej grupy o tę właśnie osobę.
Ja ze swojej strony mogę jedynie przeprosić i liczyć że dyplomy i nagrody (które nie były początkowo planowane) zastąpią Wam statuetki. Myślę, że do przeprosin dołączą także inne osoby zaangażowane w zorganizowanie konkursu.
Pozostaje mi liczyć, że podobały się Wam zarówno nagrody - zwycięzcom, jak i niespodzianki - tym, którzy je otrzymali. Mam nadzieję wkrótce zobaczyć niektóre z nich;)