dobra: :stop:
[PL]Polscy figurkowcy
-
Nameless
- The Better Choice

a co, to zabronione?hashmallum wrote:Widzisz Phil, a Ty dalej swoje...
po raz kolejny - miedzy warsztatem a jama jest jakies 10 lat roznicy, i co z tego? Nie pisze o zalozeniach Przemasa przy tworzeniu maxmini, tylko o SWOICH wrazeniach w sytuacji aktualnej.I po raz kolejny , maxmini istnialo zanim zalozylismy Leprechauna - ponad 1.5 roku temu , a Leprechaunowi 2 tygodnie temu chyba stuknal roczek :rose:
Z okazji urodzinek gratulacje i zyczenia dalszego rozwoju!
bo to forum raczej modelarskie ( a w tej chwili modelarsko-jamowe), niz malarskie. Ja nie bede robil tam dzialu malarskiego i udawal speca - sami wiecie dlaczegoCzytalem warsztat w zamierzchlych czasach i raczej srednio mi przypadl do gustu - znalazlem tam WTEDY porady typu - jak zrobic wode z wikolu, jak zdrybrushowac ludka...
W jakimkolwiek miejscu by nie powstalo to centrum integracji - ilosc doswiadczonych malarzy sprawi, ze tematy malarskie bede traktowane z odpowiednim profesjonalizmem.
Wszystko sie zgadza, o wsystkim pisalem we wczesniejszych postach. Nie rozumiem, dlaczego probujesz mi wytlumaczyc moje wlasne pogladyWiem ze to by generowalo dodatkowy ruch w waszym sklepie - nie mam nic przeciwko. Ale osobiscie nie mam zamiaru tego forum obstawiac. Ty kojarzysz maxmini z leprechaunem inni nie - poroste - a z jama zawsze ebdzie warsztat kojarzony bo jak juz powiedizalem duza czesc zajmuje forum sklepu
Ja nikogo nie namawiam do forum WARsztatu. Zaproponowalem te strone jako jedno z mozliwych miejsc.
Jesli nie powstanie nowe miejsce dla malarzy (zupelnie nowa strona, warsztat, gildia...), to sprawa jest dla mnie prosta - wygra CoC. Jako jedyna strona z istniejacych (PGDC, Maxmini, CoC) dziala aktywnie, jest atrakcyjna graficznie i co najwazniejsze - zebrala najwieksza liczbe uzytkownikow, zarowno polskich jaki zagranicznych.
Mahoniowi nie przeszkadza wystawianie sie innych studiow na tym forum, mysle, ze tym innym studiom tez nie
Aha, zapomnialbym:
A jeszcze mi sie przypomnialo. Proponowalem Przemasowi polaczenie sil przy tworzeniu strony z Mahoniem juz dawno temu, bo Maxmini bylo dla mnie dalszym rozdrabnianiem malo licznej spolecznosci polskich malarzy. Odpowiedzi nie dostalem. Nie pamietam teraz, czy proponowalem to samo Mahoniowi.
Szczerze mówiąc chyba nie, ale proponowałeś pomoc przy warsztacie. Niestety mimo najszczerszych chęci moje zaangażowanie się w kolejny projekt byłoby przynajmniej naiwnością, a szczerze mówiąc chyba nawet lekceważeniem osób z którymi miałbym współpracować
Wiem jak mi wychodziło w ostatnich miesiącach moderowanie forum cytadeli - aż do tego stopnia, że przestałem być moderatorem
Więc bez zbędnego czarowania się: teoretycznie mogę robić coś dodatkowego, ale ... wiem że będzie to raczej pusta deklaracja
Bo już obecne zajęcia wypełniają mi czas aż zanadto dobrze 
Zapomniałbym:
Wiem jak mi wychodziło w ostatnich miesiącach moderowanie forum cytadeli - aż do tego stopnia, że przestałem być moderatorem
Zapomniałbym:
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
hashmallum

Click to see full-sized image