[PL]Polscy figurkowcy

Offtop - wiecie, wszystko i nic...
Post Reply
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

tak witają się ELYTY ;)

dobra: :stop: :offtopic:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

hashmallum wrote:Widzisz Phil :hug: , a Ty dalej swoje...
a co, to zabronione? ;)
I po raz kolejny , maxmini istnialo zanim zalozylismy Leprechauna - ponad 1.5 roku temu , a Leprechaunowi 2 tygodnie temu chyba stuknal roczek :rose:
po raz kolejny - miedzy warsztatem a jama jest jakies 10 lat roznicy, i co z tego? Nie pisze o zalozeniach Przemasa przy tworzeniu maxmini, tylko o SWOICH wrazeniach w sytuacji aktualnej.
Z okazji urodzinek gratulacje i zyczenia dalszego rozwoju!
Czytalem warsztat w zamierzchlych czasach i raczej srednio mi przypadl do gustu - znalazlem tam WTEDY porady typu - jak zrobic wode z wikolu, jak zdrybrushowac ludka...
bo to forum raczej modelarskie ( a w tej chwili modelarsko-jamowe), niz malarskie. Ja nie bede robil tam dzialu malarskiego i udawal speca - sami wiecie dlaczego :) Kilka razy prosilem osoby imo odpowiednie do tego o stworzenie dzialu malarskiego na stronie warsztatu albo zaopiekowanie sie tematami malarskimi na forum (chocby Przemasa i Mahonia, ale nie tylko). Nie mieli czasu, checi, sil i mozliwosci. Nie mam pretensji, rozumiem sytuacje.
W jakimkolwiek miejscu by nie powstalo to centrum integracji - ilosc doswiadczonych malarzy sprawi, ze tematy malarskie bede traktowane z odpowiednim profesjonalizmem.
Wiem ze to by generowalo dodatkowy ruch w waszym sklepie - nie mam nic przeciwko. Ale osobiscie nie mam zamiaru tego forum obstawiac. Ty kojarzysz maxmini z leprechaunem inni nie - poroste - a z jama zawsze ebdzie warsztat kojarzony bo jak juz powiedizalem duza czesc zajmuje forum sklepu ;)
Wszystko sie zgadza, o wsystkim pisalem we wczesniejszych postach. Nie rozumiem, dlaczego probujesz mi wytlumaczyc moje wlasne poglady :)
Ja nikogo nie namawiam do forum WARsztatu. Zaproponowalem te strone jako jedno z mozliwych miejsc.
Jesli nie powstanie nowe miejsce dla malarzy (zupelnie nowa strona, warsztat, gildia...), to sprawa jest dla mnie prosta - wygra CoC. Jako jedyna strona z istniejacych (PGDC, Maxmini, CoC) dziala aktywnie, jest atrakcyjna graficznie i co najwazniejsze - zebrala najwieksza liczbe uzytkownikow, zarowno polskich jaki zagranicznych.
Mahoniowi nie przeszkadza wystawianie sie innych studiow na tym forum, mysle, ze tym innym studiom tez nie :D

Aha, zapomnialbym:
:hug: Hash :hug:

A jeszcze mi sie przypomnialo. Proponowalem Przemasowi polaczenie sil przy tworzeniu strony z Mahoniem juz dawno temu, bo Maxmini bylo dla mnie dalszym rozdrabnianiem malo licznej spolecznosci polskich malarzy. Odpowiedzi nie dostalem. Nie pamietam teraz, czy proponowalem to samo Mahoniowi.
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Szczerze mówiąc chyba nie, ale proponowałeś pomoc przy warsztacie. Niestety mimo najszczerszych chęci moje zaangażowanie się w kolejny projekt byłoby przynajmniej naiwnością, a szczerze mówiąc chyba nawet lekceważeniem osób z którymi miałbym współpracować :(

Wiem jak mi wychodziło w ostatnich miesiącach moderowanie forum cytadeli - aż do tego stopnia, że przestałem być moderatorem ;) Więc bez zbędnego czarowania się: teoretycznie mogę robić coś dodatkowego, ale ... wiem że będzie to raczej pusta deklaracja :( Bo już obecne zajęcia wypełniają mi czas aż zanadto dobrze :roll:

Zapomniałbym: :hug:
-- Mahoń

Image

Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

ale ja nie mam pretensji do nikogo o nie zajecie sie warsztatem, ani do waszej dwojki za brak wspolpracy
:hug:
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

ale pogadać nie zaszkodzi :P

-- Mahoń

Image

Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

nie zaszkodzi, choc my tu sie bardziej przytulamy niz gadamy ;)
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

bo my jestesmy takie Teletubisie:

ImageClick to see full-sized image
-- Mahoń

Image

Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

ej, a gdzie zombie-tubbiś? :razz:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Image
hashmallum

Post by hashmallum »

Tubi-tuli tubi-tuli :hug:
I widzicie jak moze byc przyjemnie!
A teraz taki group hug!
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
A wracajac do tematu - ruszamy cos czy zostaje jak bylo?

Piss and Love! :hug:
Post Reply