ja mam podobne wrażenie (albo przynajmniej sentyment do niebieskich gradientów), chyba że wchodzi w grę jakiś OSL albo światło kierunkowe. generalnie: efekty oświetleniowe.
ale ludzie często nalegają na te tła z rozjaśnieniem w środku...
[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
Chętnie wrzucę na Cmona te nowe zdjęcie i wtedy będę miał obraz jak ludzie oceniają takie fotki, ale to będzie miało miejsce dopiero jak mi się uda uruchomić konto, wylogowałem się i okazało się ,że nie pamiętam hasła ( nie mam pojęcia po co i kiedy je zmieniłem ale najwyraźniej tak się stało ) a serwis nie chce ze mną współpracować i wysłać mi nowego hasła na pocztę 
A niebieski gradient w sumie zawsze najbardziej mi się podobał ze wszystkich opcji na tło do modeli, zresztą tu to jeszcze wygląda nieco dziwnie bo samo forum ma kolor lekko niebieskawy ale za to w galerii moim zdaniem wygląda bardzo fajnie
Edit. Zapomniałem ,że zmieniałem hasło dla Mahonia i stąd całe zamieszanie
A niebieski gradient w sumie zawsze najbardziej mi się podobał ze wszystkich opcji na tło do modeli, zresztą tu to jeszcze wygląda nieco dziwnie bo samo forum ma kolor lekko niebieskawy ale za to w galerii moim zdaniem wygląda bardzo fajnie
Edit. Zapomniałem ,że zmieniałem hasło dla Mahonia i stąd całe zamieszanie
Zdecydowanie muszę się nauczyć malować porządnie czarne pancerze...
A z czepiania się... Hmm... Złoty NMM na sztandarze ma inny odcień, niż metalik na modelu
Sztandar bogaty, ale jakoś mi tak nie bardzo pasuje klimatem...
Nie wiem za bardzo, o co mi teraz chodzi... Ale może o to, że model jest taki ciemny i mroczny, a sztandar jaskrawy... No nieważne.
Bardzo fajny pancerz, bardzo fajne złoto, oko super, fajna podstawka, czaszki bardzo udane, metaliki też. Trawka moim zdaniem zbędna
Mało krwi, mało rdzy... 
P.S. Biało-niebieski gradient to już klimat starych katalogów i zdjęć w WD. Też lubię
A z czepiania się... Hmm... Złoty NMM na sztandarze ma inny odcień, niż metalik na modelu
Sztandar bogaty, ale jakoś mi tak nie bardzo pasuje klimatem...
Bardzo fajny pancerz, bardzo fajne złoto, oko super, fajna podstawka, czaszki bardzo udane, metaliki też. Trawka moim zdaniem zbędna
P.S. Biało-niebieski gradient to już klimat starych katalogów i zdjęć w WD. Też lubię
Znalazłem nareszcie chwilę i w ramach odstresowania się od sesji oraz średnio trafionych inwestycji wymalowałem teamy do skavenów, poziom 3, choć chyba miejscami pomalowałem je zbyt ładnie i będę miał przez to problem przy robieniu poziomu 4 
Click to see full-sized image
I zdjęcie z szefem
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageI zdjęcie z szefem
Click to see full-sized imageRe: [PL] Siedziba Flameona ;)
Panie, co pan robisz! Psujesz pan rynek!
Rozpieszczasz tych swoich klientów
Bardzo dobre czyste malowanie i jak zwykle rewelacyjny NMM.
Rozpieszczasz tych swoich klientów
Bardzo dobre czyste malowanie i jak zwykle rewelacyjny NMM.
Po protu muszę wypracować jak malować szybko + czysto + efektownie, na razie punkt pierwszy wyklucza pozostałe i muszę dodawać staranność która psuje rynek
ale pracuję nad sobą 
panie takie oddzialy to na konkurs 
+1panie takie oddzialy to na konkurs
p.s-na przyszlosc "popracuj" troche nad korą

Rzeczywiście super się prezentują te modle więc mam nadzieję że klient ci to fajnie wynagrodzi
. Też wiem co to znaczy próbować malować coś szybko ale ładnie na zamówienie i jakoś mi się zawsze te rzeczy wykluczają
. Mam za to kilka pytań a mianowicie jakich kolorków urzyłeś do drewna, skórzyanych mieszków i do srebrnego NMM ?? Będę bardzo dźwięczny za odpowiedź