[PL] Siedziba Flameona ;)

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
mahon
Super Villain
Super Villain

Re: [PL] Siedziba Flameona ;)

Post by mahon »

ja mam podobne wrażenie (albo przynajmniej sentyment do niebieskich gradientów), chyba że wchodzi w grę jakiś OSL albo światło kierunkowe. generalnie: efekty oświetleniowe.

ale ludzie często nalegają na te tła z rozjaśnieniem w środku...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Flameon

Post by Flameon »

Chętnie wrzucę na Cmona te nowe zdjęcie i wtedy będę miał obraz jak ludzie oceniają takie fotki, ale to będzie miało miejsce dopiero jak mi się uda uruchomić konto, wylogowałem się i okazało się ,że nie pamiętam hasła ( nie mam pojęcia po co i kiedy je zmieniłem ale najwyraźniej tak się stało ) a serwis nie chce ze mną współpracować i wysłać mi nowego hasła na pocztę :P
A niebieski gradient w sumie zawsze najbardziej mi się podobał ze wszystkich opcji na tło do modeli, zresztą tu to jeszcze wygląda nieco dziwnie bo samo forum ma kolor lekko niebieskawy ale za to w galerii moim zdaniem wygląda bardzo fajnie ;)

Edit. Zapomniałem ,że zmieniałem hasło dla Mahonia i stąd całe zamieszanie :P
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Zdecydowanie muszę się nauczyć malować porządnie czarne pancerze...

A z czepiania się... Hmm... Złoty NMM na sztandarze ma inny odcień, niż metalik na modelu :bonk:

Sztandar bogaty, ale jakoś mi tak nie bardzo pasuje klimatem... :think: Nie wiem za bardzo, o co mi teraz chodzi... Ale może o to, że model jest taki ciemny i mroczny, a sztandar jaskrawy... No nieważne.

Bardzo fajny pancerz, bardzo fajne złoto, oko super, fajna podstawka, czaszki bardzo udane, metaliki też. Trawka moim zdaniem zbędna :) Mało krwi, mało rdzy... :twisted:

P.S. Biało-niebieski gradient to już klimat starych katalogów i zdjęć w WD. Też lubię :)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Flameon

Post by Flameon »

Znalazłem nareszcie chwilę i w ramach odstresowania się od sesji oraz średnio trafionych inwestycji wymalowałem teamy do skavenów, poziom 3, choć chyba miejscami pomalowałem je zbyt ładnie i będę miał przez to problem przy robieniu poziomu 4 :P
ImageClick to see full-sized image

I zdjęcie z szefem ;)

ImageClick to see full-sized image
mr_Denial

Post by mr_Denial »

Panie, co pan robisz! Psujesz pan rynek! :bonk:
Rozpieszczasz tych swoich klientów ;)

Bardzo dobre czyste malowanie i jak zwykle rewelacyjny NMM.
Flameon

Post by Flameon »

Po protu muszę wypracować jak malować szybko + czysto + efektownie, na razie punkt pierwszy wyklucza pozostałe i muszę dodawać staranność która psuje rynek :D ale pracuję nad sobą ;)
dead

Post by dead »

panie takie oddzialy to na konkurs ;)
szczurek_

Post by szczurek_ »

panie takie oddzialy to na konkurs ;)
+1 :D

p.s-na przyszlosc "popracuj" troche nad korą :wink:
Image
Marek

Post by Marek »

Rewelacja!
*** de gustibus non est disputandum ***
REDAV

Post by REDAV »

Rzeczywiście super się prezentują te modle więc mam nadzieję że klient ci to fajnie wynagrodzi :bonk:. Też wiem co to znaczy próbować malować coś szybko ale ładnie na zamówienie i jakoś mi się zawsze te rzeczy wykluczają :dance:. Mam za to kilka pytań a mianowicie jakich kolorków urzyłeś do drewna, skórzyanych mieszków i do srebrnego NMM ?? Będę bardzo dźwięczny za odpowiedź :boohoo:
Image
Post Reply