[PL] Figurken
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Figurken
Masz jeszcze rekina
rekina, godizle, waltera, pumpkiny z confry, wazabi(oooo wazabi!), jednego jeszcze familiara ciemnosci, akhimiale i cala jeszcze mase roznego drobiazgu...Slawol wrote:Masz jeszcze rekina
ale slowa klucze tutaj to:
. A ostatnio jakos male bzdziagwy mi nie wychodza za bardzo (wieksze zreszta tez nie zawsze)co sie da maznac w prawie jeden wieczor i da duzo frajdy, zeby jakos odbudowac zapal i wiare w siebie
A na dodatek: Lipa Panie w dziale motywacji, lipa;/
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Oj przydalby sie przydal:D
A jeszcze bardziej by sie przydal ktos, kto mi wybierze model pod pedzel.
'eM
A jeszcze bardziej by sie przydal ktos, kto mi wybierze model pod pedzel.
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
jakbys miala pudlo ze zlomem to bys mogla zamknac oczy siegnac reka zamieszac ze 2 razy i wyciagnac figuraska
mam takie pudlo mam:D ale tu chodzi o to zeby figsa spelniala wymienione wyzej wymagania;pdead wrote:jakbys miala pudlo ze zlomem to bys mogla zamknac oczy siegnac reka zamieszac ze 2 razy i wyciagnac figuraska
Ale pewnie ogarne sie dzis wieczorem, bo zaczyna mi sie 4 dni weekendu.
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Pierwszy minis z tego roku. Emperors champion malowany na wymiane:
Click to see full-sized image
Stestowalam na nim pare nowych rzeczy i ogolnie przyznac musze, ze jestem calkiem zadowolona z tego jak wyszedl:D
A Wy jak sadzicie?
pzdr
'eM
Click to see full-sized image
Stestowalam na nim pare nowych rzeczy i ogolnie przyznac musze, ze jestem calkiem zadowolona z tego jak wyszedl:D
A Wy jak sadzicie?
pzdr
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
ojej Smerfuś .....
to tak jakby coś nowego od ciebie
wygląda całkiem sympasztyczne i szmatka nie jest źle pomalowana
jeśli mam jakieś uwagi - to miecz jest przechylony do wewnątrz i może trochę prawa nogawka jest za ciemna - przy kiecce po zewnętrznej
wyszedł ci taki w sepii cały
to tak jakby coś nowego od ciebie
wygląda całkiem sympasztyczne i szmatka nie jest źle pomalowana
jeśli mam jakieś uwagi - to miecz jest przechylony do wewnątrz i może trochę prawa nogawka jest za ciemna - przy kiecce po zewnętrznej
wyszedł ci taki w sepii cały
Smerfus??Maru wrote:ojej Smerfuś .....
Niby czemu mialaby byc zle pomalowana? W sensie ze nie umim szmatek??Maru wrote:wygląda całkiem sympasztyczne i szmatka nie jest źle pomalowana
A co do miecza to masz racje, nie zauwazylam ze troszku mi sie zagial. Ale figsa doszla o ile wiem w kawalkach, to sobie nowa wlascicielka bedzie miala szanse podprostowac przy sklejaniu:)
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Space Marine - SM erfuś :d - kodowe imię synów imperatora (ultrasom to w ogóle przewodzi Papa SMerf )
ale chodzi o to że zastosowałaś kolorystykę z klasycznego EM gdzie "biała szmatka" jest kremowo brązowa i "sękata" tyle że u ciebie nie jest sękata bo nie udaje białej i bo technikę zastosowałaś inną - efekt - wyszło
nie to szmatki nie umieją ciebie - coś jak z Chuckiem NorisemW sensie ze nie umim szmatek??
ale chodzi o to że zastosowałaś kolorystykę z klasycznego EM gdzie "biała szmatka" jest kremowo brązowa i "sękata" tyle że u ciebie nie jest sękata bo nie udaje białej i bo technikę zastosowałaś inną - efekt - wyszło
u to taki bonus - model układanka d^-^b - Namless się obruszy bo miał być tylko model a nie jakieś bonusyAle figsa doszla o ile wiem w kawalkach, to sobie nowa wlascicielka bedzie miala szanse podprostowac przy sklejaniu:)