[PL] warsztat olkkkkka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] warsztat olkkkkka
interesujacy pomysl.. wykonanie tez bardzo dobre 
Stop competing with others. Start competing with yourself.

No, nie myślałem że modele z Warmaszyny mogą mi się aż tak podobać! I to dzięki rodakowi 
Dobra robota - zwłaszcza pancerz
@Nameless - to jest tzw. cmentarny kamuflaż
naprawdę to tylko malowany metal, wiesz? 
Dobra robota - zwłaszcza pancerz
@Nameless - to jest tzw. cmentarny kamuflaż
tez prawda, ale zawsze mozna znalesc sto tysiecy wytlumaczen dlaczego tak a nie inaczej, np. Twoje skojarzenie z marmurem, kto inny powie ze to kamuflaz, kto inny ze to iluzja, kto inny ze to polyskliwy metal tylko Ty go tak postrzegasz, i gdzie tu logika ? w wymyslonych swiatach mozna wymyslac niestworzone rzeczy i tlumaczenia
niektore logiczne inne mniej, dobra koniec of topu
model bardzo udany
model bardzo udany
wlasnie wpadłem na najlogiczniejsze wytlumaczenie co to jest... transformer, ktory zmienia sie w nagrobek 
Motyla noga... rozgryzłeś mnie
A tak troche bardziej na serio to w zamyśle pancerz to mialy byc kamienne plyty wkomponowane w metalowe czesci jacka, ale juz w trakcie wyszlo na to, ze to takie latwe nie bedzie, ze trzebaby dorzezbic jakies odlupania i pekniecia, a poza tym marmurkowych elementow bedzie wiecej niz stalowych. Na takie zabawy to mam jeszcze za malo wprawy.
Ogolnie to najbardziej jestem zadowolony z tego, ze calosc kompozycyjnie trzyma sie kupy i zaden element nie wyroznia sie jakos strasznie niepozytywnie.
A tak troche bardziej na serio to w zamyśle pancerz to mialy byc kamienne plyty wkomponowane w metalowe czesci jacka, ale juz w trakcie wyszlo na to, ze to takie latwe nie bedzie, ze trzebaby dorzezbic jakies odlupania i pekniecia, a poza tym marmurkowych elementow bedzie wiecej niz stalowych. Na takie zabawy to mam jeszcze za malo wprawy.
Ogolnie to najbardziej jestem zadowolony z tego, ze calosc kompozycyjnie trzyma sie kupy i zaden element nie wyroznia sie jakos strasznie niepozytywnie.
Last edited by olekkkkk on 13 Nov 2009, o 00:40, edited 1 time in total.
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
Jak dla mnie to co by to nie było, wygląda super! Choć powiem szczerze, że jakoś nie przepadam za tym całym WarMachine.(mam nadzieje ze nie pokręciłem nazw
)
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
Nameless
- The Better Choice

no wlasnie, gdzie?Rentall wrote:tez prawda, ale zawsze mozna znalesc sto tysiecy wytlumaczen dlaczego tak a nie inaczej, np. Twoje skojarzenie z marmurem, kto inny powie ze to kamuflaz, kto inny ze to iluzja, kto inny ze to polyskliwy metal tylko Ty go tak postrzegasz, i gdzie tu logika ?
ale z tym ze to udany model to ja sie musze zgodzic
Zielona Góra teżCamelson wrote:WoW!
Chyba najlepszy Avatar jaki dotychczas został pomalowanya przynajmniej jakiego wadziłem
Ten pancerz to istne mistrzostwowygląda naprawdę majestatycznie
Menoth jest dumny!
Pozdrawiam!
Rewelacja, świetna robota Olek!

ja tam się trzymam tego że to jest metal malowany w cmentarny kamuflaż