[PL] warsztat olkkkkka

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Post Reply
kacpero

Re: [PL] warsztat olkkkkka

Post by kacpero »

interesujacy pomysl.. wykonanie tez bardzo dobre :)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

No, nie myślałem że modele z Warmaszyny mogą mi się aż tak podobać! I to dzięki rodakowi :)

Dobra robota - zwłaszcza pancerz :clap:

@Nameless - to jest tzw. cmentarny kamuflaż :lol: naprawdę to tylko malowany metal, wiesz? ;)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Rentall

Post by Rentall »

tez prawda, ale zawsze mozna znalesc sto tysiecy wytlumaczen dlaczego tak a nie inaczej, np. Twoje skojarzenie z marmurem, kto inny powie ze to kamuflaz, kto inny ze to iluzja, kto inny ze to polyskliwy metal tylko Ty go tak postrzegasz, i gdzie tu logika ? w wymyslonych swiatach mozna wymyslac niestworzone rzeczy i tlumaczenia :) niektore logiczne inne mniej, dobra koniec of topu :P
model bardzo udany :D
Rentall

Post by Rentall »

wlasnie wpadłem na najlogiczniejsze wytlumaczenie co to jest... transformer, ktory zmienia sie w nagrobek :D
olekkkkk

Post by olekkkkk »

Motyla noga... rozgryzłeś mnie :shock:

A tak troche bardziej na serio to w zamyśle pancerz to mialy byc kamienne plyty wkomponowane w metalowe czesci jacka, ale juz w trakcie wyszlo na to, ze to takie latwe nie bedzie, ze trzebaby dorzezbic jakies odlupania i pekniecia, a poza tym marmurkowych elementow bedzie wiecej niz stalowych. Na takie zabawy to mam jeszcze za malo wprawy.

Ogolnie to najbardziej jestem zadowolony z tego, ze calosc kompozycyjnie trzyma sie kupy i zaden element nie wyroznia sie jakos strasznie niepozytywnie.
Last edited by olekkkkk on 13 Nov 2009, o 00:40, edited 1 time in total.
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
umpa

Post by umpa »

Jak dla mnie to co by to nie było, wygląda super! Choć powiem szczerze, że jakoś nie przepadam za tym całym WarMachine.(mam nadzieje ze nie pokręciłem nazw ;) )
Pozdrawiam!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Rentall wrote:tez prawda, ale zawsze mozna znalesc sto tysiecy wytlumaczen dlaczego tak a nie inaczej, np. Twoje skojarzenie z marmurem, kto inny powie ze to kamuflaz, kto inny ze to iluzja, kto inny ze to polyskliwy metal tylko Ty go tak postrzegasz, i gdzie tu logika ?
no wlasnie, gdzie?

ale z tym ze to udany model to ja sie musze zgodzic :)
Image
Gildor

Post by Gildor »

Camelson wrote:WoW! :)
Chyba najlepszy Avatar jaki dotychczas został pomalowany :D a przynajmniej jakiego wadziłem :)
Ten pancerz to istne mistrzostwo :) wygląda naprawdę majestatycznie :) Menoth jest dumny! :)
Pozdrawiam!
Zielona Góra też :)
Rewelacja, świetna robota Olek!
:clap: :clap: :clap:
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

ja tam się trzymam tego że to jest metal malowany w cmentarny kamuflaż :snooty:
-- Mahoń