[PL] WARSZTAT SZAREGO
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] WARSZTAT SZAREGO
musialoby byc Szary's Tabletop Master, bo Tabletop i Tabletop Szarego to dwie rozne sprawy 
+1mahon wrote:musialoby byc Szary's Tabletop Master, bo Tabletop i Tabletop Szarego to dwie rozne sprawy
No co do płaszcza macie rację. Rzeźba płaszcza była już gotowa, tylko szlifowałem, żeby wyglądało równiej. Ale następnym razem potraktuje ten element bardziej "współcześnie" (ciągle się mnie trzymają nawyki z kreskami..) Z pozostałymi komentarzami też się zgadzam - chociaż mi ten model się podoba (i 7 lat temu i teraz
)
A od tabletopu to ja mam swoje Skavenki.... i wysokie elfy.... i trochę leśnych elfów....
I gadajcie sobie co chcecie 
A od tabletopu to ja mam swoje Skavenki.... i wysokie elfy.... i trochę leśnych elfów....
No pewnie, po to mamy forumSzary wrote: I gadajcie sobie co chcecie
(ja głosuję za mianowaniem Szarego)
jak to nie? najnowsza figurka w temacie!
Masz na myśli sierżanta?
Click to see full-sized image
W zasadzie, to już przymierzałem się do malowania harlequina, ale po tym jak zrobiłem sobie podstawkę, to tak jakoś przestał mi tam pasować. Poźniej przyszła pora na malowanie - znowu, miał być granatowy strój w stylu antyterrorysty, ale jak zacząłem cieniować czarny pancerz, to już ten niebieski przestał mi odpowiadać.
Potem już było trochę z górki.
Dla dodatkowych referencji znalazłem jeszcze kilka obrazków, a w ostateczności wykorzystałem jako inspirację te:
Click to see full-sized image
Jak ktoś ma ochotę to zapraszam także do komentowania i oceniania na CMON: https://coolminiornot.com/243454
Click to see full-sized imageW zasadzie, to już przymierzałem się do malowania harlequina, ale po tym jak zrobiłem sobie podstawkę, to tak jakoś przestał mi tam pasować. Poźniej przyszła pora na malowanie - znowu, miał być granatowy strój w stylu antyterrorysty, ale jak zacząłem cieniować czarny pancerz, to już ten niebieski przestał mi odpowiadać.
Potem już było trochę z górki.
Dla dodatkowych referencji znalazłem jeszcze kilka obrazków, a w ostateczności wykorzystałem jako inspirację te:
Click to see full-sized imageJak ktoś ma ochotę to zapraszam także do komentowania i oceniania na CMON: https://coolminiornot.com/243454
Fajna, ładna pracka taka bardzo w Twoim stylu, no może po za tym grafitii