[PL] Warsztat Szczurka

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Mike

Re: [PL] Warsztat Szczurka

Post by Mike »

Płaszczyk ładny ale ten kamień na podstawce jest brzydki (rzeźba), już korek by ładniej wyglądał ;)
loler

Post by loler »

zgadzam się, płaszczyk bardzo fajny, ciekawy ale podstawka jakaś dziwna...
Image
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

yo .. zapowiada sie fajnie ale nie czaje tego koloru podstawki (bla bla bla - kolo kolorów - obczaj co jest kolorem głównym w twoim modelu i gdzie sie mieści turkus i czerwony :wink: i co jest pomiędzy nimi )
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Wojto

Post by Wojto »

Jak już przedmówcy nadmienili fajnie się zapowiada :D.Mi się jednak podstawka podoba pasuje do klimatu "ciemnych elfów" :D

Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
REDAV

Post by REDAV »

Hej,

Płaszczyk jak najbardziej i zgadzam się z przedmówcami ale rzeczywiście ta podstawka dziwna. W sumie wygląda jak by to był jakiś kamień wyszlifowany przez wodę i coś takiego pasowało by mi do jakiejś jaskini no i do wody a tutaj mamy szkieleta. Myślę że same kamyczki powinny być bardziej ostre niż owalne co by dało jakiś klimat pustkowia no chyba że miałeś zamiar uzyskać inny efekt.

Pozdrawiam,
RED
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

@Szczurek - niezle niezle, a jak tam smok?
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
szczurek_

Post by szczurek_ »

Paczka poszła już jakiś czas temu ... pójdę na pocztę wyjaśniać bo szczerze myślałem ,ze już dawno paczka jest u was :(
Image
szczurek_

Post by szczurek_ »

Powoli acz sukcesywnie do przodu ... :wink: Prawdopodobnie będzie to moje zgłoszenie na Hussara w singlu wfb :wink: Szykuje jeszcze 1-2 prace ale o tym sza ... :wink: Metaliki cały czas nieskonczone .Na podstawce przyjdzie jeszcze jakaś roślinność + śnieg .

ImageClick to see full-sized image

Image
Wojto

Post by Wojto »

Jak na razie metaliki prezentują się dość ładnie .Przydały by się jeszcze głębokie cienie pomiędzy poszczególnymi płytami pancerza .Czekam na następny update.

Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Hej Szczurek! Miło, że żyjesz i malujesz ;)

Pancerz do wzbogacenia na pewno - mało tam się dzieje, metalik z kilkoma cieniami... Problem polega na tym, że ten model to głównie pancerz, więc musisz dużo tam upchnąć, żeby było to ciekawe dla oka. Na razie wszystko jest tak samo zrobione.

Podstawka cała mi si wydaje taka brązowa, kamień, szkielet, książka - wszystko pomalowane podobnie... Płaszcz mi kolorystycznie nie pasuje, choć technicznie jest ładnie zrobiony.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Post Reply