[PL] Warsztat Szczurka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Mike
Re: [PL] Warsztat Szczurka
Płaszczyk ładny ale ten kamień na podstawce jest brzydki (rzeźba), już korek by ładniej wyglądał 
zgadzam się, płaszczyk bardzo fajny, ciekawy ale podstawka jakaś dziwna...
yo .. zapowiada sie fajnie ale nie czaje tego koloru podstawki (bla bla bla - kolo kolorów - obczaj co jest kolorem głównym w twoim modelu i gdzie sie mieści turkus i czerwony
i co jest pomiędzy nimi )
Jak już przedmówcy nadmienili fajnie się zapowiada
.Mi się jednak podstawka podoba pasuje do klimatu "ciemnych elfów" 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Hej,
Płaszczyk jak najbardziej i zgadzam się z przedmówcami ale rzeczywiście ta podstawka dziwna. W sumie wygląda jak by to był jakiś kamień wyszlifowany przez wodę i coś takiego pasowało by mi do jakiejś jaskini no i do wody a tutaj mamy szkieleta. Myślę że same kamyczki powinny być bardziej ostre niż owalne co by dało jakiś klimat pustkowia no chyba że miałeś zamiar uzyskać inny efekt.
Pozdrawiam,
RED
Płaszczyk jak najbardziej i zgadzam się z przedmówcami ale rzeczywiście ta podstawka dziwna. W sumie wygląda jak by to był jakiś kamień wyszlifowany przez wodę i coś takiego pasowało by mi do jakiejś jaskini no i do wody a tutaj mamy szkieleta. Myślę że same kamyczki powinny być bardziej ostre niż owalne co by dało jakiś klimat pustkowia no chyba że miałeś zamiar uzyskać inny efekt.
Pozdrawiam,
RED
@Szczurek - niezle niezle, a jak tam smok?
Paczka poszła już jakiś czas temu ... pójdę na pocztę wyjaśniać bo szczerze myślałem ,ze już dawno paczka jest u was 

Powoli acz sukcesywnie do przodu ...
Prawdopodobnie będzie to moje zgłoszenie na Hussara w singlu wfb
Szykuje jeszcze 1-2 prace ale o tym sza ...
Metaliki cały czas nieskonczone .Na podstawce przyjdzie jeszcze jakaś roślinność + śnieg .
Click to see full-sized image
Jak na razie metaliki prezentują się dość ładnie .Przydały by się jeszcze głębokie cienie pomiędzy poszczególnymi płytami pancerza .Czekam na następny update.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Hej Szczurek! Miło, że żyjesz i malujesz 
Pancerz do wzbogacenia na pewno - mało tam się dzieje, metalik z kilkoma cieniami... Problem polega na tym, że ten model to głównie pancerz, więc musisz dużo tam upchnąć, żeby było to ciekawe dla oka. Na razie wszystko jest tak samo zrobione.
Podstawka cała mi si wydaje taka brązowa, kamień, szkielet, książka - wszystko pomalowane podobnie... Płaszcz mi kolorystycznie nie pasuje, choć technicznie jest ładnie zrobiony.
Pancerz do wzbogacenia na pewno - mało tam się dzieje, metalik z kilkoma cieniami... Problem polega na tym, że ten model to głównie pancerz, więc musisz dużo tam upchnąć, żeby było to ciekawe dla oka. Na razie wszystko jest tak samo zrobione.
Podstawka cała mi si wydaje taka brązowa, kamień, szkielet, książka - wszystko pomalowane podobnie... Płaszcz mi kolorystycznie nie pasuje, choć technicznie jest ładnie zrobiony.