Hym, dlaczego?Nameless wrote:ja bym nie ryzykowal...dzejendes wrote:Zobaczyłbym tylko z chęcią jak to wygląda z drugiej strony kamyka
Ale rozumiem: co kto lubi
Hym, dlaczego?Nameless wrote:ja bym nie ryzykowal...dzejendes wrote:Zobaczyłbym tylko z chęcią jak to wygląda z drugiej strony kamyka
Właśnie o tym mówiłem jako robienie "podstawki z figurką" - kończy się z gigantyczną postawką z naciapanymi śmieciami na której z trudem można odnaleźć właściwy model.Nameless wrote:a figurki szkieleta nie masz? to swietny material na kosciMarta wrote:przydałyby się kości, ale nie mam:(
poslalbym ci, ale wysylka szkieleta do uk troche malo sensu ma
Dobra, masz rację. Nie wiadomo czyja ta dupaNameless wrote:bo jak z tej strony dupa, to kto wie co z drugiej
Jak masz mało czasu to ochłoń na chwilę, zacznij malować model i zobacz jak pomalowany model będzie wyglądał z samym kamieniem.Marta wrote:Ehhhh no właśnie tak patrzę na zdjęcia i patrzę i nie wiem czy z drzewem czy bez;/
Zrobię trochę pierdół do drzewka i zobaczę jak to wygląda, a potem pewnie z tego zrezygnuję;p
Ty się nie bój, w tej kwestii to akurat nikt nigdy nikogo nie pyta o zdanieMarta wrote:a co do dupnego kamienia, to się nie krępuj Sławol:D nie mam nic przeciwko trolowaniu w moim temacie:D
Marta wrote:Swoją drogą myślę o tym, żeby postawić misę na kamieniu i zakleić rowa.