o 12 ??
- w południe (tak by sie upewnić )
a na pyfo to gdzie ?? do sklepu i z browarem do parku czy pub jakowyś w godzinach przedpołudniowych ??
qurcze dziwna godzina -postaram sie ale nie gwarantuje
[PL] Spotkania malarskie w Wawie
Re: [PL] Spotkania malarskie w Wawie
bede ja, bohun, smok, Zgryd, maru jak da rede, no i czekam na odpowiedz Szarego i Daitha i Daniela, bo moze przełozymy to na taka godzine zeby była optymalna dla kazdego
Niestety w Piątek jestem już uwikłany w pewne historie spotkaniowe, których odłożyć nie wypada, więc mogę wam jedynie pożyczyć dobrej zabawy i piwa,Camelson wrote:bede ja, bohun, smok, Zgryd, maru jak da rede, no i czekam na odpowiedz Szarego i Daitha i Daniela, bo moze przełozymy to na taka godzine zeby była optymalna dla kazdego
ale sobota jest jeszcze do zużycia, także jak by wam się plany zmieniły to dajcie znać.
Niestety nie dam rady 12000km przejechać:) Pozdrawiam nie mniej jednak ze słonecznej i zimnej Argentyny:) a piwo to i tak wypije miejscowe...
Red goz FASTA wiz Da Hamsta!!!
Raczej będę jeśli się na miejscu nie stawie to nie czekać.
ja chyba nie dam rady... też mam jakieś plany. Szary u nas w mieście? wakacje w stolicy ?
Witam,
Co powiecie na spotkanie malarskie przed Hussarem?
Pozdrawiam
Co powiecie na spotkanie malarskie przed Hussarem?
Pozdrawiam
Red goz FASTA wiz Da Hamsta!!!
Ja chętnie. Ale jakoś mało czasu zostało. Teraz weekend już za dwa dni - trochę szybko, a potem tydzień przed Hussarem to pewnie wszyscy będą kończyć prace i nie będą się chcieli spotykać ;/
Więc raczej byłbym za spotkaniem się po Hussarze - tak ze 2 tygodnie po. Wtedy moglibyśmy od razu obgadać wyjazd do Lublina i na spokojnie sobie pomalować
Więc raczej byłbym za spotkaniem się po Hussarze - tak ze 2 tygodnie po. Wtedy moglibyśmy od razu obgadać wyjazd do Lublina i na spokojnie sobie pomalować
jak fajnie macie, że od was tak blisko do Lublina...
jedyne 6h pociagiemmahon wrote:jak fajnie macie, że od was tak blisko do Lublina...
jak splunac:D
edit: z Posen ofc
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes