o 12 ??
- w południe (tak by sie upewnić )
a na pyfo to gdzie ?? do sklepu i z browarem do parku czy pub jakowyś w godzinach przedpołudniowych ??
qurcze dziwna godzina -postaram sie ale nie gwarantuje
bede ja, bohun, smok, Zgryd, maru jak da rede, no i czekam na odpowiedz Szarego i Daitha i Daniela, bo moze przełozymy to na taka godzine zeby była optymalna dla kazdego
Camelson wrote:bede ja, bohun, smok, Zgryd, maru jak da rede, no i czekam na odpowiedz Szarego i Daitha i Daniela, bo moze przełozymy to na taka godzine zeby była optymalna dla kazdego
Niestety w Piątek jestem już uwikłany w pewne historie spotkaniowe, których odłożyć nie wypada, więc mogę wam jedynie pożyczyć dobrej zabawy i piwa,
ale sobota jest jeszcze do zużycia, także jak by wam się plany zmieniły to dajcie znać.
Ja chętnie. Ale jakoś mało czasu zostało. Teraz weekend już za dwa dni - trochę szybko, a potem tydzień przed Hussarem to pewnie wszyscy będą kończyć prace i nie będą się chcieli spotykać ;/
Więc raczej byłbym za spotkaniem się po Hussarze - tak ze 2 tygodnie po. Wtedy moglibyśmy od razu obgadać wyjazd do Lublina i na spokojnie sobie pomalować