[PL] WARSZTAT SZAREGO

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Swietny kolor szmat ("wisniowy") zaraziles mnie kolorem ... ale gdzie ja w najblizszym czasie bede mogla go uzyc?
ach mam planor!:dance:

Bardzo mi sie podoba rozmieszczenie kolorow, ladnie barwy sie przeplataja, bardzo przyjemne dla oka ... to dziwne jak na skaweny ;)
-- Ańa

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

mi sie podobaja - zwlaszcza kolory. dobrze graja i mimo ze sa dosc wpadajace w oko, nie raza czystoscia.
ale w temacie skavenow to chyba masz juz po prostu wyrobiona reke i marke :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Szary

Post by Szary »

Cala ironia polega na tym, ze od 10 lat zbieram Skaveny (najpierw wspolnie z bratem, ktorego pozniej "zepchnalem" na inna armie), ale to co teraz ogladacie, to rezultaty od jakiegos 1,5 roku ledwie.

Caly czas sie uczylem na swoich ludkach, dlatego pozostala czesc kolekcji jesli nie jest srebrna, to wyglada jak jeden kolaz zakupow z allegro:) Niestety, w wiekszosci mojego autorstwa :D

Ale teraz, kiedy juz zaplanowalem sobie prawie kazdy detal i technike pracy, to dostrzegam jeszcze inny aspekt malowania wlasnej armii. Po prostu realizuje plan, nie musze sie pocic nad nowymi kolorystykami, czy jakie techniki wykorzystac. Konwersje odkladam na pozniej, jak pomaluje to, czym musze grac. A co chyba najwazniejsze, naprawde milo sie robi na sercu, kiedy kolorowa gablotka rosnie w oczach :D

W domu wlasnie powolutku przygotowuje stol, wiec jak bedzie okazja zwiezc wszystko spowrotem to na pewno potrzaskam pare fotek.
Dzieki za mile slowa, to zawsze motywuje do dalszej pracy ;)
Szary

Image
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

rewelacyjne malowanie ksiegi...
zapiera dech w piersiach!

chetnie zobaczylbym ilustrowany tutorial jak takie cacko namalowac :-P
Karpiu

Post by Karpiu »

Szarak czyli chcesz troche podciagnac na urodzie wszystkie szczurki swoje ?? :]
Szary

Post by Szary »

Szary

Image
dead

Post by dead »

a te kamloty to co to jest ??
Gildor

Post by Gildor »

Zapowiada się bardzo ciekawie IMO. Podstawka albo jej zarys już wygląda obiecująco.
Image
Szary

Post by Szary »

podstawka lupkowa z Micro Art, diorama to polamana inna podstawka MAS, miliput, kamienie, zwir.
Szary

Image
dead

Post by dead »

gitara gra -> teraz tylko czekac na wipy dalsze ... (BTW te masowe twory sa bardzo przydatne ;)
Post Reply