Gildor wrote:Wow, świetny!
Strasznie mi się podoba, wszystkie detale są wyszczególnione,nic się nie zlewa pomimo przepychu. Kawał dobrej roboty, szczerze mówiąc podoba mi się nawet bardziej niż ten od GW. Ciekaw jestem jakby wyglądał malowany na Twój max
Powodzenia z pakowaniem =]
Też jestem ciekaw jak wygląda mój "max"

Szczerze mówiąc myślę, że nie ma czegoś takiego jak max, ideał. Trzeba do tego dążyć ale co się stanie jak już osiągniesz ten max? Stajesz w miejscu i koniec? Którą z moich fotek oceniacie na max? Ciekawi mnie to
Wojteq wrote:Super wygląda. Ile czasu go malowałeś?
Te sople na rogach sam robiłeś, czy są w boxie?
Niezwykle klimatycznie wyglądałaby cała armia zrobiona tak na śnieżno.
Jakieś +/- 30h. Sople są w boxie, śnieg też. Tym razem GW zaskoczyło wszystkich
Nameless wrote:oj, fajny

nawet bardzo

jest tam pare miejsc gdzie moglbys go ublaskomiotnic jeszcze bardziej, ale skoro czas nie pozwalal to ja rozumiem sytuacje

Mało spałem ostatnio, to prawda heheheheh. Jak postawiłem go na konkursowym stole śmierdział jeszcze washem
dead wrote:Cala zimowa sceneria robi pozytywne wrazenie. Malowanie bardzo czyste i czytelne ale faktycznie moznaby bylo pokusic sie o pare wodotryskow dodatkowych choc i tak jest klasa

. Pozdro
Miał mieć jeszcze OSL wokół oczu i paszczy ale czas już na to nie pozwolił...
czlowiek.morze wrote:piękny model i zgadzam sie, iż twoje malowanei jest lepsze od GW! świetny klimat gratulacje!
Dzięki!
kacpero wrote:Cryx - super, fajnie dobrales kolorki.. chcialbym widziec na bitewnych stołach więcej armii do WM/H pomalowanych na takim poziomie.. moj Legion na razie bez szans na jakiekolwiek mazniecie farba

nie przeszkadza mi brak 'realizmu' w OSL.. wyglada korzystnie tak jak jest..
Dark age - pomalowane poprawnie.. z 54 mm mozna chyba wiecej wycisnac..
Ogr - fachowy, widac wprawna, solidna reke.. dokladnosc, starannosc i pomysl..
jedyne czego brakuje to jakiejs kolorystycznej odskoczni (od tych cieplych brazow)..
Cryxy już zdążyły się nieźle poobijać, dobrze, że im fotki zrobiłem zaraz po pomalowaniu

Kolejne figurki które będę malował do armii pewnie już nie będą na takim poziomie bo szkoda czasu jak później patrzę jak się wycierają i obijają
Dark Age to moja porażka.. Z 54mm z tego co widziałem to można zrobić cuda ale jakoś ciężko było mi ugryźć ten temat. Wkrótce będą jeszcze inne babki w 54mm, mam nadzieję, że pójdzie lepiej.