[PL] Malunki C'tana

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Gildor

Re: [PL] Malunki C'tana

Post by Gildor »

Wow, świetny!
Strasznie mi się podoba, wszystkie detale są wyszczególnione,nic się nie zlewa pomimo przepychu. Kawał dobrej roboty, szczerze mówiąc podoba mi się nawet bardziej niż ten od GW. Ciekaw jestem jakby wyglądał malowany na Twój max ;)
Powodzenia z pakowaniem =]
Image
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

heheh różowy kurczak FTW :P

nie no bardzo konkret
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Wojteq

Post by Wojteq »

Super wygląda. Ile czasu go malowałeś?

Te sople na rogach sam robiłeś, czy są w boxie?

Niezwykle klimatycznie wyglądałaby cała armia zrobiona tak na śnieżno.
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

oj, fajny :) nawet bardzo :)
jest tam pare miejsc gdzie moglbys go ublaskomiotnic jeszcze bardziej, ale skoro czas nie pozwalal to ja rozumiem sytuacje :)
Image
dead

Post by dead »

Cala zimowa sceneria robi pozytywne wrazenie. Malowanie bardzo czyste i czytelne ale faktycznie moznaby bylo pokusic sie o pare wodotryskow dodatkowych choc i tak jest klasa :). Pozdro
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

piękny model i zgadzam sie, iż twoje malowanei jest lepsze od GW! świetny klimat gratulacje!
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
kacpero

Post by kacpero »

Cryx - super, fajnie dobrales kolorki.. chcialbym widziec na bitewnych stołach więcej armii do WM/H pomalowanych na takim poziomie.. moj Legion na razie bez szans na jakiekolwiek mazniecie farba :P
nie przeszkadza mi brak 'realizmu' w OSL.. wyglada korzystnie tak jak jest..
Dark age - pomalowane poprawnie.. z 54 mm mozna chyba wiecej wycisnac..
Ogr - fachowy, widac wprawna, solidna reke.. dokladnosc, starannosc i pomysl..
jedyne czego brakuje to jakiejs kolorystycznej odskoczni (od tych cieplych brazow)..
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Ctan

Post by Ctan »

Gildor wrote:Wow, świetny!
Strasznie mi się podoba, wszystkie detale są wyszczególnione,nic się nie zlewa pomimo przepychu. Kawał dobrej roboty, szczerze mówiąc podoba mi się nawet bardziej niż ten od GW. Ciekaw jestem jakby wyglądał malowany na Twój max ;)
Powodzenia z pakowaniem =]
Też jestem ciekaw jak wygląda mój "max" :D Szczerze mówiąc myślę, że nie ma czegoś takiego jak max, ideał. Trzeba do tego dążyć ale co się stanie jak już osiągniesz ten max? Stajesz w miejscu i koniec? Którą z moich fotek oceniacie na max? Ciekawi mnie to :roll:
Wojteq wrote:Super wygląda. Ile czasu go malowałeś?
Te sople na rogach sam robiłeś, czy są w boxie?
Niezwykle klimatycznie wyglądałaby cała armia zrobiona tak na śnieżno.
Jakieś +/- 30h. Sople są w boxie, śnieg też. Tym razem GW zaskoczyło wszystkich :curtain:
Nameless wrote:oj, fajny :) nawet bardzo :)
jest tam pare miejsc gdzie moglbys go ublaskomiotnic jeszcze bardziej, ale skoro czas nie pozwalal to ja rozumiem sytuacje :)
Mało spałem ostatnio, to prawda heheheheh. Jak postawiłem go na konkursowym stole śmierdział jeszcze washem :D
dead wrote:Cala zimowa sceneria robi pozytywne wrazenie. Malowanie bardzo czyste i czytelne ale faktycznie moznaby bylo pokusic sie o pare wodotryskow dodatkowych choc i tak jest klasa :). Pozdro
Miał mieć jeszcze OSL wokół oczu i paszczy ale czas już na to nie pozwolił...
czlowiek.morze wrote:piękny model i zgadzam sie, iż twoje malowanei jest lepsze od GW! świetny klimat gratulacje!
Dzięki!
kacpero wrote:Cryx - super, fajnie dobrales kolorki.. chcialbym widziec na bitewnych stołach więcej armii do WM/H pomalowanych na takim poziomie.. moj Legion na razie bez szans na jakiekolwiek mazniecie farba :P
nie przeszkadza mi brak 'realizmu' w OSL.. wyglada korzystnie tak jak jest..
Dark age - pomalowane poprawnie.. z 54 mm mozna chyba wiecej wycisnac..
Ogr - fachowy, widac wprawna, solidna reke.. dokladnosc, starannosc i pomysl..
jedyne czego brakuje to jakiejs kolorystycznej odskoczni (od tych cieplych brazow)..
Cryxy już zdążyły się nieźle poobijać, dobrze, że im fotki zrobiłem zaraz po pomalowaniu :) Kolejne figurki które będę malował do armii pewnie już nie będą na takim poziomie bo szkoda czasu jak później patrzę jak się wycierają i obijają :roll:
Dark Age to moja porażka.. Z 54mm z tego co widziałem to można zrobić cuda ale jakoś ciężko było mi ugryźć ten temat. Wkrótce będą jeszcze inne babki w 54mm, mam nadzieję, że pójdzie lepiej.
Image Image
loler

Post by loler »

Ale świetny :clap: :clap: ! Strasznie mi się podoba, aż sam bym takiego pomalował. Kto wie, może po hussarze...
Image
Kuzyn

Post by Kuzyn »

Ctan wrote: Sople są w boxie, śnieg też. Tym razem GW zaskoczyło wszystkich :curtain:
nie możliwe!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Post Reply