Juz nie bede przy nim dlubac. Mam go dosyc, klajdory zostaja jak sa, bede miala nauczke na przyszlosc:D
A co do planow...
Wielkie sa, jedrne, bezlitosne (ze tak zacytuje pana z filmu).
Mam na stole tego pamperka z trumna, 3 pamperki z Maow Miniatures, cus ze Smart maxa, Gwernydd (juz ostro popaciana - ale mam dylemat w okolicach podstawki) i pare drobiazgow;]
Ale zobaczymy jak bedzie z realizacja;]
pzdr.
m.
[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Taśmowa produkcja się szykuje 
A z planami to tak jak u mnie...
taaaa...Slawol wrote:Taśmowa produkcja się szykuje
tasmowa produkcja planow chyba:D
Latwiej by bylo jakbym nie musiala do nich robic podstawek... bo to zawsze bol w rzyci;/
pzdr.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Jeśli masz coś z tego: "Smart max", to może warto pomazać w pierwszej kolejności ?
Z tego co wiem do 24 grudnia jest organizowany jakiś konkurs.
Warunek to deadline i feluś tej firmy rzecz jasna. Nawet miałem ochotę, ale jak wejszłem na CMONa i zobaczyłem cenę średnio 50$ za model, to jednak podziękowałem.
Aż tak bardzo mi się nie podobają ;| ... no dobra, podobają, ale w tej chwili nie mam kasy
linia dla ciebie jak by cię to kręciło:
https://www.tabletopgamingnews.com/2010/10/26/40409
Malujesz ładnie, więc czemu nie spróbować...
Z tego co wiem do 24 grudnia jest organizowany jakiś konkurs.
Warunek to deadline i feluś tej firmy rzecz jasna. Nawet miałem ochotę, ale jak wejszłem na CMONa i zobaczyłem cenę średnio 50$ za model, to jednak podziękowałem.
Aż tak bardzo mi się nie podobają ;| ... no dobra, podobają, ale w tej chwili nie mam kasy
linia dla ciebie jak by cię to kręciło:
https://www.tabletopgamingnews.com/2010/10/26/40409
Malujesz ładnie, więc czemu nie spróbować...
dlatego kupilam ta figse:D
nawet mam pomysl na podstawke:D
m.
nawet mam pomysl na podstawke:D
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
na przyszłość
a co do freehendów .. - zazwyczaj posiadane planu na kartce czegoś bardziej skomplikowanego od zwykłego zawijasa jest wysoce wskazane (pozwala uniknąć niekończących sie poprawek i "gliczów" kiedy nam sie pomysł skończył ..
co do malowana tego gościa - juz ci napisali - ja tylko dodam że nos krzyczy "zrób coś ze mną "
a zajrzyj do tematu Pandy - już tam z machoniem o tym napisaliśmypolke.
Jaki kolor proponujecie do tych przebarwien na skorze?
a co do freehendów .. - zazwyczaj posiadane planu na kartce czegoś bardziej skomplikowanego od zwykłego zawijasa jest wysoce wskazane (pozwala uniknąć niekończących sie poprawek i "gliczów" kiedy nam sie pomysł skończył ..
co do malowana tego gościa - juz ci napisali - ja tylko dodam że nos krzyczy "zrób coś ze mną "
no wlasnie nie chcialam robic mu czewonego nochala...Maru wrote: co do malowana tego gościa - juz ci napisali - ja tylko dodam że nos krzyczy "zrób coś ze mną "
a co innego bym mogla?
edit: cmon
pzdr.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
czerwony nochal ?? ech .. to dla krasnojadków
mowa o daniu niebieskiego do farby i uzyskaniu efektu napięcia skóry na nosie (można dać też odrobinę zielonego a potem prawie białym zaznaczyć ze nos ma połysk
mowa o daniu niebieskiego do farby i uzyskaniu efektu napięcia skóry na nosie (można dać też odrobinę zielonego a potem prawie białym zaznaczyć ze nos ma połysk
Ok Maru, zapamietam sobie to na przyszlosc.
Na chwile obecna mam zasoba pierwsze doswiadczenia z modelami z zywicy (pamperki z Meow). I chyba sie nie zaprzyjaznimy... Po pieciu minutach mam juz jedna nozke precz odlamana:( , mase malych dziurek do zalepienia i sporo mold do wyrownania.
Zywica normalnie jest taka krucha? Czy to tylko mi sie tak trafilo nieladnie?
pzdr.
m.
Na chwile obecna mam zasoba pierwsze doswiadczenia z modelami z zywicy (pamperki z Meow). I chyba sie nie zaprzyjaznimy... Po pieciu minutach mam juz jedna nozke precz odlamana:( , mase malych dziurek do zalepienia i sporo mold do wyrownania.
Zywica normalnie jest taka krucha? Czy to tylko mi sie tak trafilo nieladnie?
pzdr.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Widzę, że naprawdę podniosłaś swój poziom malowania
Level up!!
Bardzo ładnie i czysto i światło też gra jak należy!
Najbardziej podobają mi się metaliki. Po prostu super! Są bardzo minimalistyczne, takie w stylu Allana C. Osobiście dodałbym do nich trochę kolorystycznych niuansów, żeby jeszcze lepiej "wpadały w oko"
pzdr!
Bardzo ładnie i czysto i światło też gra jak należy!
Najbardziej podobają mi się metaliki. Po prostu super! Są bardzo minimalistyczne, takie w stylu Allana C. Osobiście dodałbym do nich trochę kolorystycznych niuansów, żeby jeszcze lepiej "wpadały w oko"
pzdr!