[PL] warsztat olkkkkka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] warsztat olkkkkka
ale cukierkowy ten niebieski, jak dla mnie rewleacja
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Świetnie się zapowiada Podoba mi się odcień niebieskiego no i oczywiście zniszczenia , bardzo dobrze Ci wychodzą .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Nie no klasa fajne zanieczyszczenia no i pomysl na diorame ... teraz tylko wytrwac i na tym poziomie to skonczyc
No to juz nie wytrwalem
zamowienie na termosy DA: WIP, glowa sknczona, reszta mocno nie skonczona. ogolnie nic ciekawego - powtorka z termosa z SH z gienkiem
Click to see full-sized image
glowki z maxmini: helmy beda do przemalowania, tak zeby byly jednakowe i jeszcze skora i oczy do poprawek
zamowienie na termosy DA: WIP, glowa sknczona, reszta mocno nie skonczona. ogolnie nic ciekawego - powtorka z termosa z SH z gienkiem
glowki z maxmini: helmy beda do przemalowania, tak zeby byly jednakowe i jeszcze skora i oczy do poprawek
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
Głowy są super!
A na blaszaka poczekamy.
A na blaszaka poczekamy.
Lans Lans
zabawkowy klocek skonczony
w koncu moge sie zabrac za powazne rzeczy
zabawkowy klocek skonczony
w koncu moge sie zabrac za powazne rzeczy
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
qufa ... teraz moje Ghulamki do infiity męczą mnie o taki gun
Czuję się pokonany...
Jak kiedys wroce do ASG to wiem do kogo sie zglosze o customizacje sprzetu:D:D:D
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes