[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
zginęły, chyba że ktoś wie gdzie ich szukać. ja ciągle ich nie widzę 
-
Nameless
- The Better Choice

jak powiedzialas, to zaczalem szukac. wydaje mi sie, ze widac je leciutko na drugiej focie, najwiecej na wysokosci drugiego z gory kamienia.
ale bez podpowiedzi nie zorientowalbym sie, ze sa.
ale bez podpowiedzi nie zorientowalbym sie, ze sa.
Ja chyba widzę ale ogólnie to sam z siebie chyba nikt nie zauważy, ale taki urok tego hobby, jak modelu na żywo nie zobaczysz to ci wiele rzeczy ucieknie 
A sam familiar bardzo fajny, jedynie przydało by się ćwiczenie nad gładkością malowania
A sam familiar bardzo fajny, jedynie przydało by się ćwiczenie nad gładkością malowania
tu powinno byc je lepiej widac (kilka baboli tez, no ale trudno):D
Click to see full-sized image
@ Flameon: tak jak patrze na te moje maziaje, to lista rzeczy, nad ktorymi powinnam popracowac, robi sie dluga jak ramie orangutana:D Mam tylko nadzieje, ze starczy mi samozaparcia zeby sie z nimi uporac;]
pzdr.
m.
Click to see full-sized image@ Flameon: tak jak patrze na te moje maziaje, to lista rzeczy, nad ktorymi powinnam popracowac, robi sie dluga jak ramie orangutana:D Mam tylko nadzieje, ze starczy mi samozaparcia zeby sie z nimi uporac;]
pzdr.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
eeeeeeeej, one nie tylko tam są, ale jeszcze świetnie wyglądają!
-
Nameless
- The Better Choice

gubia sie po prostu na tle sciany... trzeba bylo ciemniejszy kolor tam dac
z czego te pajeczyny?
z czego te pajeczyny?
Nameless wrote:gubia sie po prostu na tle sciany... trzeba bylo ciemniejszy kolor tam dac![]()
z czego te pajeczyny?
jakbym dala ciemniejsze sciany, toby mi familiar zniknal w ciemnosciach. Staralam sie zaciemnic ten rog jak najbardziej, no ale jaki efekt sam widzisz (a raczej nie widzisz:D). Bede pamietac na przyszlosc, zeby jakos inaczej to rozwiazac.
A pajeczyny sa z waty.
pzdr.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
tyz fakt:D
nastepnym razem bede wiedziala, ze to az tak niknie na zdjeciach.
m.
nastepnym razem bede wiedziala, ze to az tak niknie na zdjeciach.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
może być ciemny jak niejeden politykNameless wrote:ciemniejszy nie rowna sie ciemny jak noc