Podsumowania nadszedl czas, bo 2010 juz za nami

niech no zerkne na poczatek tematu i sprawdze co tam sobie zalozylem na ten rok...
Nameless wrote:2009 byl calkiem udany, czas rozpoczac 2010
nowe cele? niezupelnie. malowanie niepomalowanych figurek, powiekszanie wystawki, zroznicowany dobor modeli, jakies wieksze projekty byc moze, 8.5, konkursowa wygrana.
ok, malowalem niepomalowane figurki

wystawka sie zwiekszyla

sukces? niekoniecznie, sporo mam ciagle na stole rzeczy, ktore kiedys tam pozaczynalem i mnie cos od nich oderwalo. moze w tym roku skoncze je? ot tak, tylko po to zeby je wywalic z kolejki. uznajmy to w takim razie za czesciowy sukces
zroznicowany dobor modeli? skale w sumie jedna meczylem (28mm), choc rozmiarowo siegaly od 18mm do kilkunastu centymetrow

trafila sie tez najwieksza dla mnie skala, jak do tej pory - 80mm.
firmy: Reaper (x3), PP (x3), Avatars of War (x1), Red Box Games (x2), Dark Age (x1), GW (1 + eldarzy), Wyrd (x1), Pegaso (x1), Enigma (x1), MaxMini (x1), Smart Max (x1).
w tym nowe dla mnie firmy - AoW, RBG, DA, Wyrd, Pegaso, Enigma, MaxMini, SmartMax.
fantasy - 9
steampunk - 6
sf - eldarzy
niezle pod wzgledem tej roznorodnosci. zabraklo jednak moze jakiegos popiersia, albo dioramki...
duze projekty - reaperowy smok. wielki jest. no i poczatek armii eldarow (400 pkt). trzeba bedzie tych eldarow podciagnac w tym roku.
ostatnie cele sa tzw. dla funu

konkursu nie wygralem

fail oczekiwany

8.5 na cmonie nie dostalem, fail nieoczekiwany, choc tez nie zaskakujacy. moze rzeczywiscie pora na malowanie marinesow?
dzieki za ten rok, zapraszam do zmagan w 2011

aha, wkleje tu jeszcze pozniej zdjecie swojej wystawki dla kompletnego zamkniecia 2010