[PL] Galeria Bohuna

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Renaw

Post by Renaw »

No ja bym tu troszkę ponarzekał na to twoje malowanie Bohun...za dobrze, za dobrze... :D
Bohun

Post by Bohun »

Hola! Nie mialem jakos ostatnio za duzo czasu na malowanie, dodatkowo na dluzszy czas calkowicie opuscila mnie wena :cry: Ostatecznie odstawilem na jakis czas orkasow, bo nie moge sie juz na nich patrzec :roll:

Tymczasem wzialem sie za cos innego. Na pedzel wrzucilem po raz drugi Sigvalda, a to dlatego glownie, zeby popracowac nad swoja technika malowanie real metalikow. Moim celem bylo otrzymanie jak "najgladszych i najmiekszych" metali, z przejsciami rownie albo nawet bardziej czystymi niz w NMM, ale korzystajc z farb metalicznych, pozostawiajac jednoczesnie cos z ich polysku. Efekt ocencie sami. Jak na razie gorna czesc pancerza jest prawie skonczona. Pozostalo jeszcze poprawic "konturing" i moze dodac jakiegos koloru troche w te wglebienia. W sumie po zrobieniu zdjecia widze jeszcze mase szczegolow do poprawienia, trzeba bedzie przedewszystkim wzmocnic odblaski na brzuchu. Co do reszty powierzchni to nie sa jeszcze skonczone. Napewno musze jeszcze podlubac nad twarza.

Co o nim myslicie?

[rimg]https://img200.imageshack.us/img200/3452/forum1wip.jpg[/rimg]
kacpero

Post by kacpero »

kurcze te Twoje metaliki wygladaja na fotach jak NMM (czyli bardzo dobrze ;)).. jestem ciekaw jak to wyglada w rzeczywistosci bo na fotkach nie widac realnych odblaskow ;)
w kazdym razie zbroja robi wrazenie
a jezeli chodzi o cala figurke to twarz i wlosy sa jak dla mnie za jasne..
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

:clap:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

fatalne :lol:

mam podobne odczucia co Kacpero w sprawie twarzy i wlosow. glownie wlosow. do tego usta nieco za duze, jak u klowna/jokera. da sie je zmniejszyc?
bardzo mi sie podoba naszyjnik. jest nawiazanie do kolorow slaaneshowych? jest. nie bije po oczach? nie bije. :clap:
Image
Renaw

Post by Renaw »

Muszę niestety znowu ponarzekać... Fantastycznie :)
Szary

Post by Szary »

Hmmm... interesujące... Nie zgadłbym, że to metaliki. Ale przy tej kolorystyce elementy skóry i włosów zupełnie mi nie leżą. Technicznie nie ma się co przyczepić, teraz to już tylko gra kolorów.

Czekam na więcej.
Szary

Image
dead

Post by dead »

a czy te strzaleczki na plaszczyku sa skonczone ?? tzn chodzi mi o ich ksztalt bo ta w srodku jakas takas rozwidlona dziewnie jest. reszte uwag masz wyzej napisanych :d - koledzy mnie wyreczyli :D (usta + wlosy i skora)

a tak to normalnie bosko !!
Renaw

Post by Renaw »

A mi się i tak podoba :curtain:
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

dla mnie swietny freehand na plaszczu, a metaliki wygladaja na NMM :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Post Reply