[PL] WARSZTAT SZAREGO

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:girly: maluj maluj
-- Ańa

Image
Szary

Post by Szary »

Jeszcze mocny WIP. Jedyne z czego do tej pory jestem zadowolony to... podstawka :roll: Najmniej podoba mi się "złota" oblamówka i coś będę musiał z tym zrobić...:think:

ImageClick to see full-sized image
Szary

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Najładniejszy jest pióropusz! Piżamka konika też niczego sobie, ale rzeczywiście lamówka trocgę ginie. Myślę że po prostu brak jej rozjaśnień...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

jak chcesz poprawiac, to ja na razie nie komentuje :P
Image
Szary

Post by Szary »

Jakbym nie chciał komentarzy to bym tutaj nie wrzucal :P
Szary

Image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

ale co ja ci komentowac bede, jak i tak to za chwilke przemalujesz? ;)

na powaznie do uwag Mahonia dolozylbym niezbut gladkie przejscia na skorze konia (nogi). Skonczony tern fragment czy wip?
Image
IRKUCK

Post by IRKUCK »

hehe podstawka rzeczywiscie najlepiej wyglada :P a tak serio to faktycznie cos z tym zlotym trzeba bedzie zrobic ;) tak pozatym zapowiada sie ciekawy model :)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Karpiu

Post by Karpiu »

Tez sie zgodze odnosnie podstawki :] Wyglada najlepiej. ja jeszcze moglbym miec troche zastrzerzen co zlotego i rozowego :] Ogolnie tego co okrywa konia :] Moze troche wiecej rozjasnien by sie przydalo ale co ja sie znam :]
alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

piuropusz konia i podstawka faktycznie, poki co najladniejsze ;) Popracowalbym moze jeszcze nad przejsciami w jego pizamce, bo miejscami sa zbyt wyrazne i psuja nieco efekt. To samo nogi Konia, jak ktos juz wspomnial. Generalnie zapowiada sie dobrze, czekam na dalsze zdjecia! ;)
Szary

Post by Szary »

Ostatecznie skonczony. Zdjecia dzieki uprzejmosci Mahonia. Wiecej opisu w angielskim watku ;)

ImageClick to see full-sized image
Szary

Image
Post Reply