Czystość i ostrość fotki super, sama GO także. Ale światło bije jeszcze zbyt mocno. Przy fotografowaniu ze światłem sztucznym (czy nawet zastanym) staraj się zasłonić sam model gdzieś z boku chociażby arkuszem papieru śniadaniowego albo jakiegoś innego cienkiego papieru o dobrej przepuszczalności światła. Nie chodzi tutaj o cień sam w sobie (choć też przy okazji pomoże), ale głównie o to, żeby światło nie biło bezpośrednio z okna czy żarówy na model. Musi być rozproszone. Jeśli chcesz robić zdjęcia bez kombinacji i zasłaniania, to nigdy w okolicach południowych (11:00-13:00), najlepiej rano lub po południu i staraj się trafić dzień lekko pochmurny. W południe słońce jest w zenicie i potrafi wyjarać i przekłamać wszystko, co się da

Można i to okiełznać, ale są łatwiejsze sposoby.
W innej sytuacji prowizoryczna zasłonka i wtedy walić światłem na model
A samo malowanie dokładnie, staranne, czyste i ostre. Widać pewną rękę i świadomość tego, co się robi i jaki się chce efekt osiągnąć. Rozjaśniona rękawica szczególnie przypadła mi do gustu (pomijam światło na fotce), bardzo podoba mi się też fioletowe ostrze miecza. Podstawka nieco uboga, ale brudzenie dołu płaszza bardzo udane.