Zardoz Zardos Zardos !!!
Btt . o knyp skończony ..
podoba mi sie kontrast na płaszczu ale mordka wyszła płasko i bez ciena jaki powinien na niej być od kaptura
[PL] Figurken
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Figurken
Ehh cala mase moglam tutaj zrobic lepiej, ale faktem jest, ze twarz tego pana zupełnie nie chciała ze mną współpracować.
Na szczęście twórcy figsy malowanie się podobało, więc chyba mogę uznać misje za wykonana:)
m
Na szczęście twórcy figsy malowanie się podobało, więc chyba mogę uznać misje za wykonana:)
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
SEAAAAAAAN!mahon wrote:podobny mam plan co do paru moich prac...
A Drexel jeszcze bardziej podkręcony. Wzorek faktycznie bardzo pomaga i zdobi. Ostrze sztyletu wyraźnie i się błyszczy. Że też Ci się chciało go jeszcze męczyć, no ale jak widać - opłaciło się
No i rozmiar tych modeli mnie osłabia... Dobra robota!
-
Nameless
- The Better Choice

malowalem tego kurdupla, wiec wiem, ze na takim rozmiarze nie da sie pokazac co sie umie
fajny jest i tyle, nie bede komentowac 

poogladaj sobie cmon i forum reapera
Tre lubi i chwali kazda (bez wyjatku) pomalowana figurke ze swojej oferty, nie sugerowalbym sie akurat jego opiniaMarta wrote:Na szczęście twórcy figsy malowanie się podobało, więc chyba mogę uznać misje za wykonana:)
ehhh no to zes mnie zasmucil
no ale przynajmniej malarzowi figsy sie ona szczerze podoba, wiec misje nadal i jak najbardziej uwazam za wykonana;p
m
no ale przynajmniej malarzowi figsy sie ona szczerze podoba, wiec misje nadal i jak najbardziej uwazam za wykonana;p
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Nameless wrote:Tre lubi i chwali kazda (bez wyjatku) pomalowana figurke ze swojej oferty, nie sugerowalbym sie akurat jego opinia
no coż, ojciec-twórca kocha swoje dzieci...
No i prawidlowo, przynajmniej widac, ze dba o swoje produkty i interesuje sie (chociazby tylko sprawdzajac cmona) ich dalszym losem;]mahon wrote:
no coż, ojciec-twórca kocha swoje dzieci...
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Nameless
- The Better Choice

on ma z tego promocje jakas, a malarz zawsze satysfakcje - wszyscy zadowoleni.
ja tez bylem jak mi mojego drexela pochwalil
ja tez bylem jak mi mojego drexela pochwalil
BaH, wlasnie wrocilam z Euro Militaire. Impreza byla naprawde super, prace na wyczesanym w komsos poziomie, ludzie ktorych udalo mi sie spotkac - przewspaniali i przezabawni.
Jakas powazniejsza relacje napisze jak troche odsapne i sobie wszystko w glowie poukladam. Teraz tylko napisze jak sobie poradzily moje pamperki. Wzielam ich trojke: Alicje, Eclipsante (zeby robila jakis tlum) i Markiza (zeby go przetestowac).
System oceniania byl 'open' czyli medali moglo byc wiecej niz jeden (chociaz byly kategorie bez zlota): Zloto, srebro, braz, wysoce rekomendowany i rekomendowany, z czego te dwa ostatnie to cos w stylu firstcuta jak rozumiem.
Eclipsante - rekomendowany
Markiz - nic
Ala - zloto (jedno z 6 w tej kategorii)
Mysle, ze impreze moge uznac za udana (chociaz bede musiala wymyslec cos zamiast ali na hussara;p);]
m
m
Jakas powazniejsza relacje napisze jak troche odsapne i sobie wszystko w glowie poukladam. Teraz tylko napisze jak sobie poradzily moje pamperki. Wzielam ich trojke: Alicje, Eclipsante (zeby robila jakis tlum) i Markiza (zeby go przetestowac).
System oceniania byl 'open' czyli medali moglo byc wiecej niz jeden (chociaz byly kategorie bez zlota): Zloto, srebro, braz, wysoce rekomendowany i rekomendowany, z czego te dwa ostatnie to cos w stylu firstcuta jak rozumiem.
Eclipsante - rekomendowany
Markiz - nic
Ala - zloto (jedno z 6 w tej kategorii)
Mysle, ze impreze moge uznac za udana (chociaz bede musiala wymyslec cos zamiast ali na hussara;p);]
m
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes