[PL] GK Painting Competition
Re: [PL] GK Painting Competition
ja mam zaczeta podstawke + oczyszczonego figsa
moze zdaze ... zwazywszy ,ze zleceniodawcy byli wyrozumiali i mam te kilka dni na to ,powiedzmy 

jejku, okropne są te modele GK... ah ten games workshop, już tak dawno nic od nich nie malowałem że się odzwyczaiłem chyba
Zaraz na szybko chyba go skończę bo mnie trochę dobija ten model. Mam nadzieję że wam lepiej to idzie
Zaraz na szybko chyba go skończę bo mnie trochę dobija ten model. Mam nadzieję że wam lepiej to idzie
ja niestety odpadłem
miałem zlecenie które klepałem a teraz święta a potem mam wyjazd i o
Ale czekam na prace bo jestem mega ciekaw!!
Przemo, nie odwalaj na szybko! przemęcz sie i odwal go jak na GD!
Ale czekam na prace bo jestem mega ciekaw!!
Przemo, nie odwalaj na szybko! przemęcz sie i odwal go jak na GD!
Może nie to że odwale, ale tak bardziej na szybko dokończę go. W ogóle to miałem że tak powiem kontuzję, i dawno nie miałem pędzla w ręku (jakby to nie zabrzmiało
). Jak na GD to na pewno nie będzie wyglądał. A zamiast się mądrzyć to sam byś szybko jeszcze coś zmalował 
wyjezdzam i nie mam jak malowac... :/
Mi się nawet nieźle mojego maluje. Fajny trening malowania metalu:) jutro skończę to chyba wrzucę jakieś zdjęcia;)
, ale mam nadzieję, że w naszym następnym konkursie weźmiesz udział 
Ciekaw jestem jak Ci to na szybko wyjdzie, bo po ostatnim Twoim modelu na szybko (Thalion do konfrontacji) może być bardzo ciekawie;)Zaraz na szybko chyba go skończę bo mnie trochę dobija ten model. Mam nadzieję że wam lepiej to idzie
tym razem wybaczamja niestety odpadłemmiałem zlecenie które klepałem a teraz święta a potem mam wyjazd i o
![]()
Haha
No ostatnio coś nie mam czasu żeby przysiąść i pomalować porządnie model. Ale takie szybsze prace też dają dużo satysfakcji i przyjemności! Można fajnie poeksperymentować bez spinki.
W sumie to już skończyłem, zaraz będą fotki i zamykamy temat
Wyszły 2 wieczory malowania, trochę eksperymentów, a efekt końcowy - hmmm no sami sobie już ocenicie
Rozumiem, że fotki w swojej galerii mogę wrzucić dopiero po wynikach konkursu?
W sumie to już skończyłem, zaraz będą fotki i zamykamy temat
Na pewno!!loler wrote: tym razem wybaczam, ale mam nadzieję, że w naszym następnym konkursie weźmiesz udział
Przemo, no to super, dziś nie będę miał jak zobaczyć fotek niestety, ale jutro jak najszybciej oblookam:)
a pracy dziś nie wrzucaj do swojego tematu, spytam Gimiaka i Redava, bo chyba nie ustalaliśmy tej kwestii i jutro dam znać.
Camelson, na Hussara to na pewno. Na GD chcemy jechać z Gimiakiem i Redavem, ale myśleliśmy o UK. Ale będziemy musieli przeanalizować opcję Niemiec
a pracy dziś nie wrzucaj do swojego tematu, spytam Gimiaka i Redava, bo chyba nie ustalaliśmy tej kwestii i jutro dam znać.
Camelson, na Hussara to na pewno. Na GD chcemy jechać z Gimiakiem i Redavem, ale myśleliśmy o UK. Ale będziemy musieli przeanalizować opcję Niemiec
Szczerze coś czuję, że ja kasowo do UK odpadnę ale na GD do Niemiec to w sumie czemu nie. Na Husarze będziemy na 100% i zapewne tym razem do wesołego samochodu zabierzmy też Gimiaka.loler wrote:Przemo, no to super, dziś nie będę miał jak zobaczyć fotek niestety, ale jutro jak najszybciej oblookam:)
Myślę że lepiej będzie po wynikach bo w sumie tydzień jeszcze został i niech sobie ludzie spokojnie pokończą swoje prace bo tak to będziesz rozpraszałprzemo wrote:HahaNo ostatnio coś nie mam czasu żeby przysiąść i pomalować porządnie model. Ale takie szybsze prace też dają dużo satysfakcji i przyjemności! Można fajnie poeksperymentować bez spinki.
W sumie to już skończyłem, zaraz będą fotki i zamykamy tematWyszły 2 wieczory malowania, trochę eksperymentów, a efekt końcowy - hmmm no sami sobie już ocenicie
Rozumiem, że fotki w swojej galerii mogę wrzucić dopiero po wynikach konkursu?
-RED