[PL] GK Painting Competition

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
szczurek_

Re: [PL] GK Painting Competition

Post by szczurek_ »

ja mam zaczeta podstawke + oczyszczonego figsa ;) moze zdaze ... zwazywszy ,ze zleceniodawcy byli wyrozumiali i mam te kilka dni na to ,powiedzmy :wink:
Image
przemo

Post by przemo »

jejku, okropne są te modele GK... ah ten games workshop, już tak dawno nic od nich nie malowałem że się odzwyczaiłem chyba :banghead:

Zaraz na szybko chyba go skończę bo mnie trochę dobija ten model. Mam nadzieję że wam lepiej to idzie :)
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

ja niestety odpadłem :( miałem zlecenie które klepałem a teraz święta a potem mam wyjazd i o :(
Ale czekam na prace bo jestem mega ciekaw!! :D
Przemo, nie odwalaj na szybko! przemęcz sie i odwal go jak na GD! :D
przemo

Post by przemo »

Może nie to że odwale, ale tak bardziej na szybko dokończę go. W ogóle to miałem że tak powiem kontuzję, i dawno nie miałem pędzla w ręku (jakby to nie zabrzmiało :D ). Jak na GD to na pewno nie będzie wyglądał. A zamiast się mądrzyć to sam byś szybko jeszcze coś zmalował 8)
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

wyjezdzam i nie mam jak malowac... :/
loler

Post by loler »

Mi się nawet nieźle mojego maluje. Fajny trening malowania metalu:) jutro skończę to chyba wrzucę jakieś zdjęcia;)
Zaraz na szybko chyba go skończę bo mnie trochę dobija ten model. Mam nadzieję że wam lepiej to idzie :)
Ciekaw jestem jak Ci to na szybko wyjdzie, bo po ostatnim Twoim modelu na szybko (Thalion do konfrontacji) może być bardzo ciekawie;)
ja niestety odpadłem :( miałem zlecenie które klepałem a teraz święta a potem mam wyjazd i o :(
tym razem wybaczam :P , ale mam nadzieję, że w naszym następnym konkursie weźmiesz udział :P
Image
przemo

Post by przemo »

Haha :) No ostatnio coś nie mam czasu żeby przysiąść i pomalować porządnie model. Ale takie szybsze prace też dają dużo satysfakcji i przyjemności! Można fajnie poeksperymentować bez spinki.

W sumie to już skończyłem, zaraz będą fotki i zamykamy temat :) Wyszły 2 wieczory malowania, trochę eksperymentów, a efekt końcowy - hmmm no sami sobie już ocenicie :? Rozumiem, że fotki w swojej galerii mogę wrzucić dopiero po wynikach konkursu?
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

loler wrote: tym razem wybaczam :P , ale mam nadzieję, że w naszym następnym konkursie weźmiesz udział :P
Na pewno!! :D Loler wybierasz sie moze z nami na GD do niemiec w tym roku? :D bo na hussarze albo w gorzowie na pewno sie spotkamy mam nadzieje! :D
loler

Post by loler »

Przemo, no to super, dziś nie będę miał jak zobaczyć fotek niestety, ale jutro jak najszybciej oblookam:)
a pracy dziś nie wrzucaj do swojego tematu, spytam Gimiaka i Redava, bo chyba nie ustalaliśmy tej kwestii i jutro dam znać.

Camelson, na Hussara to na pewno. Na GD chcemy jechać z Gimiakiem i Redavem, ale myśleliśmy o UK. Ale będziemy musieli przeanalizować opcję Niemiec :think:
Image
REDAV

Post by REDAV »

loler wrote:Przemo, no to super, dziś nie będę miał jak zobaczyć fotek niestety, ale jutro jak najszybciej oblookam:)
a pracy dziś nie wrzucaj do swojego tematu, spytam Gimiaka i Redava, bo chyba nie ustalaliśmy tej kwestii i jutro dam znać.

Camelson, na Hussara to na pewno. Na GD chcemy jechać z Gimiakiem i Redavem, ale myśleliśmy o UK. Ale będziemy musieli przeanalizować opcję Niemiec :think:
Szczerze coś czuję, że ja kasowo do UK odpadnę ale na GD do Niemiec to w sumie czemu nie. Na Husarze będziemy na 100% i zapewne tym razem do wesołego samochodu zabierzmy też Gimiaka.
przemo wrote:Haha :) No ostatnio coś nie mam czasu żeby przysiąść i pomalować porządnie model. Ale takie szybsze prace też dają dużo satysfakcji i przyjemności! Można fajnie poeksperymentować bez spinki.

W sumie to już skończyłem, zaraz będą fotki i zamykamy temat :) Wyszły 2 wieczory malowania, trochę eksperymentów, a efekt końcowy - hmmm no sami sobie już ocenicie :? Rozumiem, że fotki w swojej galerii mogę wrzucić dopiero po wynikach konkursu?
Myślę że lepiej będzie po wynikach bo w sumie tydzień jeszcze został i niech sobie ludzie spokojnie pokończą swoje prace bo tak to będziesz rozpraszał :wink:. Mail z twoimi fotkami dotarł i fajnie że bierzesz udział.

-RED
Image
Post Reply