skórę trochę bym przyciemnił w niektórych miejscach, np. przy stringach.
twarz rewelacja!
[PL] lolerowe mazanki
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] lolerowe mazanki
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
bardzo mi się podoba, ale albo fotka jest prześwietlona, albo trochę bym pogłębił cienie.
ale jakościowo miodek!
ale jakościowo miodek!
Ładnie, delikatnie i tak kobieco. Nie walcz już z tym kontrastem. To jak z modą - teraz podobają się kobiety opalone, już nikt nie wzdycha za XVII pudrowanymi Francuzkami
Ale nie walcz na siłę, bo łatwo popełnić błędy i wyjdzie ci grubo z farbą. Za to możesz dać jej ciemne ciuszki dla kontrastu i będzie fajnie.
Naprawdę ładna buźka. Czekam na więcej.
Sz.
Naprawdę ładna buźka. Czekam na więcej.
Sz.
dzięki za komentarze
trochę ją podmalowałem, dodałem cienie przy stringach ale generalnie nie chciałem za dużo zmieniać. Postanowiłem wpierw zrobić resztę a jak byłoby źle to przyciemnić skórę. Po zrobieniu ciemnych włosów i tej jej korony myślę że wygląda to nieźle.
W najbliższych dniach dam nowe foty to sami ocenicie
trochę ją podmalowałem, dodałem cienie przy stringach ale generalnie nie chciałem za dużo zmieniać. Postanowiłem wpierw zrobić resztę a jak byłoby źle to przyciemnić skórę. Po zrobieniu ciemnych włosów i tej jej korony myślę że wygląda to nieźle.
W najbliższych dniach dam nowe foty to sami ocenicie
update!
zdjęcia takie nie za fajne;/ ale widać co i jak. Trochę się kolory nie zgadzają, pończochy są bardziej zielonkawe. NMM zrobiony na razie na piersiach, obok stóp i na tych kwiatkach na brzuchu. Reszta to podstawowy kolor. Rękaw też nie tknięty.
Click to see full-sized image
i podstawka jak na razie
motylek będzie na jednej z gałązek przymocowany.
i jeszcze jedno
zrobiłem sobie na szybko, dla zabawy chaos lorda z commandera do space marines z Assault on black reach. Pomaluję go po tej elfce chyba.
zdjęcia takie nie za fajne;/ ale widać co i jak. Trochę się kolory nie zgadzają, pończochy są bardziej zielonkawe. NMM zrobiony na razie na piersiach, obok stóp i na tych kwiatkach na brzuchu. Reszta to podstawowy kolor. Rękaw też nie tknięty.
Click to see full-sized imagei podstawka jak na razie
Click to see full-sized imagemotylek będzie na jednej z gałązek przymocowany.
i jeszcze jedno
zrobiłem sobie na szybko, dla zabawy chaos lorda z commandera do space marines z Assault on black reach. Pomaluję go po tej elfce chyba.
Click to see full-sized imageRe: [PL] lolerowe mazanki
Fajny motylek
.Tylko mam nadzieje że obok tego fioletowego materiału między nagami dokończysz skórę , bo na razie jest tam wszystko pozalewane.Jeszcze mógł byś zrobić jakiś darklining pomiędzy włosami a skórą .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
motylek miodny, panienka coraz lepsza, a chaośnik na razie zapowiada się jakiś pokraczny...
dzięki za komentarze
No, w sumie to wypadałoby to poprawićylko mam nadzieje że obok tego fioletowego materiału między nagami dokończysz skórę , bo na razie jest tam wszystko pozalewane
co z nim nie tak?:Pa chaośnik na razie zapowiada się jakiś pokraczny...
ma przedziwnie wykrecony lepek.. jakby sobie kark skrecil..loler wrote:co z nim nie tak?:Pa chaośnik na razie zapowiada się jakiś pokraczny...
Stop competing with others. Start competing with yourself.