Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
wydaje mi się że fotki co prawda mają duży problem z balansem bieli, ale goblinki wyglądają tak, jak tylko mógłbym sobie marzyć żeby moje kiedyś wyglądały...
Z tego co widzę Galharen przedobrzył z alkoholem bo cyferki mu się mylą
W tym roku nic ciekawego nie robiłem, nadganiałem zaległości ze zleceniem i domalowywałem figsy do swojej armii.
NoLife ale mam jeszcze czas żeby się wyszumieć. Na swoją obronę dodam, że miałem grać w magię i miecz z kumplami ale niestety nie wyszło a było już za późno żeby skołować coś innego
dobrze sobie poradziłeś z tym mieczem i wzorkiem, co pokazuje że malować zdecydowanie umiesz dobrze.
ja tam bym podobnie jak przemosz. radził więcej kontrastu, żeby podkreślić głębię rzeźby. no i fotka od przodu chyba trochę ciemna, co?