Uffff..., zdążyłem przed końcem roku
Malowana w ramach doskonalenia warsztatu banda goblinów z BSP:
Click to see full-sized image
...i drugi szereg:
Nawet nie świecą się aż tak, jak się obawiałem...
Na razie mam dość zielonego - wracam do malowania Mid-Nor-u
[PL] Galeria JerzyKa
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria JerzyKa
wydaje mi się że fotki co prawda mają duży problem z balansem bieli, ale goblinki wyglądają tak, jak tylko mógłbym sobie marzyć żeby moje kiedyś wyglądały...
Bardzo zgrabna kolorystyka!
Bardzo dużo wycisnąłeś z tych lipnych plastików.
Dobra robota
Bardzo dużo wycisnąłeś z tych lipnych plastików.
Dobra robota
Kurde, z tego co widze Gildor, to malowanie chyba juz zniszczylo ci zycie, jak o godzinie 00:08 piszesz posty na forum
maly offtopic
maly offtopic
z tego co widze to byla godzina 23:08 wiec chyba nie tak zle ?
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Z tego co widzę Galharen przedobrzył z alkoholem bo cyferki mu się mylą
W tym roku nic ciekawego nie robiłem, nadganiałem zaległości ze zleceniem i domalowywałem figsy do swojej armii.
NoLife ale mam jeszcze czas żeby się wyszumieć. Na swoją obronę dodam, że miałem grać w magię i miecz z kumplami ale niestety nie wyszło a było już za późno żeby skołować coś innego
Pozdrawiam ^^
W tym roku nic ciekawego nie robiłem, nadganiałem zaległości ze zleceniem i domalowywałem figsy do swojej armii.
NoLife ale mam jeszcze czas żeby się wyszumieć. Na swoją obronę dodam, że miałem grać w magię i miecz z kumplami ale niestety nie wyszło a było już za późno żeby skołować coś innego
Pozdrawiam ^^
Pomalowałem oldskulowego wojownika Mid-Nor-u. Nieco pokraczny, ale ma swój urok
Swietna tarcza! Skora ogolnie OK, ale czegos jej brak. Podstawka tez b. zacna (sadzac po lewym zdjeciu, bo prawa troche ciemne wyszlo).
*** de gustibus non est disputandum ***
Generalnie bardzo fajne i schludne malowanie, ale pomysl o zwiekszeniu kontrastu.Rozjasnienia ok , ale cienia dal bym wiecej.
dobrze sobie poradziłeś z tym mieczem i wzorkiem, co pokazuje że malować zdecydowanie umiesz dobrze.
ja tam bym podobnie jak przemosz. radził więcej kontrastu, żeby podkreślić głębię rzeźby. no i fotka od przodu chyba trochę ciemna, co?
ja tam bym podobnie jak przemosz. radził więcej kontrastu, żeby podkreślić głębię rzeźby. no i fotka od przodu chyba trochę ciemna, co?