Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
figurka bardzo w Twoim stylu i za to mi sie podoba jedyne co troszke nie pasuje to skrzydla do reszty modelu, ale to moze tylko tak sie wydaje przez brak niebieskich przebarwien
tak czy inaczej Mahon ma bardzo fajny model
a mnie sie podoba Przemosz, ze w tym brudzeniu jestes wreszcie porzadny pierwsze figurki w tym stylu miales po prostu uciaprane, a teraz rzeczywiscie nauczyles sie to kontrolowac.
niebieskie kabelki z tylu mi sie podobaja
'naciecia' na skrzydlach - z przodu mocno podkreslone krawedzie, z tylu w ogole?
Nameless wrote:a mnie sie podoba Przemosz, ze w tym brudzeniu jestes wreszcie porzadny pierwsze figurki w tym stylu miales po prostu uciaprane, a teraz rzeczywiscie nauczyles sie to kontrolowac.
wlasnie o to mi chodziło - niby parę warstw washa, ale pod pełną kontrolą i dają efekt, którego bym się nie spodziewał.
ale Przemosz. ma to pod kontrolą, bo mówił o tym jakie warstwy już za nim, a jakie przed nim...