[PL]Przemoszowe nowosci!
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL]Przemoszowe nowosci!
Jak widac udalo mi sie cos pomazac:)Tym razem mniej komercyjna wersja Chaos Lorda:
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image
figurka bardzo w Twoim stylu i za to mi sie podoba jedyne co troszke nie pasuje to skrzydla do reszty modelu, ale to moze tylko tak sie wydaje przez brak niebieskich przebarwien
tak czy inaczej Mahon ma bardzo fajny model
tak czy inaczej Mahon ma bardzo fajny model
kurczę, a mi się właśnie te skrzydła podobają. to jest chyba moje preferowane zestawienie - bo jak widzicie są 2 warianty
no i twarz jest udana, choć Przemosz. się o to obawiał.
no i twarz jest udana, choć Przemosz. się o to obawiał.
-
- The Better Choice
a mnie sie podoba Przemosz, ze w tym brudzeniu jestes wreszcie porzadny pierwsze figurki w tym stylu miales po prostu uciaprane, a teraz rzeczywiscie nauczyles sie to kontrolowac.
niebieskie kabelki z tylu mi sie podobaja
'naciecia' na skrzydlach - z przodu mocno podkreslone krawedzie, z tylu w ogole?
niebieskie kabelki z tylu mi sie podobaja
'naciecia' na skrzydlach - z przodu mocno podkreslone krawedzie, z tylu w ogole?
wlasnie o to mi chodziło - niby parę warstw washa, ale pod pełną kontrolą i dają efekt, którego bym się nie spodziewał.Nameless wrote:a mnie sie podoba Przemosz, ze w tym brudzeniu jestes wreszcie porzadny pierwsze figurki w tym stylu miales po prostu uciaprane, a teraz rzeczywiscie nauczyles sie to kontrolowac.
ale Przemosz. ma to pod kontrolą, bo mówił o tym jakie warstwy już za nim, a jakie przed nim...
ma swój styl
nieprawda, parę zrobił innych